Jouw volgende carrièrestap is dichterbij dan je denkt!

Naast ondernemers richt Jij Onderneemt Het zich ook op ambitieuze persoonlijkheden. Niet verrassend want van steeds meer werknemers wordt een ondernemende houding verwacht. Misschien wordt er wel van je verwacht dat je klanten binnenhaalt of moet je je eigen klantenkring opbouwen en onderhouden.

Dat vergt een heel andere houding en benadering van jou. Je laveert tussen zelf beslissingen nemen en verantwoording afleggen. Ondernemerschap laten zien en zelf eindverantwoordelijkheid zijn en tegelijkertijd de visie en missie van het bedrijf uitdragen en vertegenwoordigen.

Om dat succesvol te kunnen doen is het heel belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en je eigen persoonlijkheid trouw te blijven. Verschillende rollen vragen om verschillende perspectieven en handelswijzes. Als je niet oplet kan je daarin de weg en de richting kwijtraken. 

Jouw weg
In zo'n uitdagende omgeving is het goed om regelmatig even afstand te nemen en te allen tijden duidelijk voor ogen te houden wat jouw weg is en waar jij naartoe wilt. Dat kan door het voeren van een eenmalig gesprek om de boel weer even op een rijtje te zetten. Door coaching of op een andere manier. De komende tijd zal hiervoor het aanbod op de site komen te staan. 

Op dit moment kan je al terecht voor verschillende testen zoals een competentietest, werkstijltest en andere testen. Een persoonlijk BaZi Karakteranalyse en het werkboek Personal Branding. Binnenkort meer.