Doelen stellen & doelen behalen

Je doel(en) stellen & behalen begint met het kiezen van je positionering, personal branding en terugkerende effectieve acties. Als je goed bent in wat je doet, je klanten je weten te vinden en jij er plezier in hebt, groei je als ondernemer zowel zakelijk als persoonlijk. Heb je geen plezier meer omdat je aan het worstelen bent geraakt? Ben je aan het overleven? Ervaar je het ondernemerschap niet (meer) als werken met ultieme vrijheid? Dan nodig ik je uit om kennis te maken met mijn expertise en business coaching en "fun" weer helemaal bovenaan te zetten.

Je bent je er lang niet altijd van bewust maar je communiceert altijd. Ook als je denkt niet te communiceren. Voor jou als ondernemer is het belangrijk om scherp te hebben welk beeld en welke boodschap je uitzendt. Geef jij jouw klant en de buitenwereld niet de boodschap of het beeld dat je voor ogen hebt? Ga er vandaag nog mee aan de slag!

 

Communiceren
Zodra je weet wat je doet en voor wie, is het zaak om dat onder de aandacht te brengen. Goed communiceren is daarvoor een must. Als jouw klant vol overtuiging voor jou kiest, is de kans heel groot dat het ook nog eens jouw ideale klant is. Waar je het fijnst mee werkt en de meeste resultaten mee behaalt. 

In veel gevallen gaat het helaas al voor dit moment mis. Doordat jouw ondernemerschap nog niet stevig staat, je nog niet datgene doet wat helemaal bij jou past of wanneer jij je nog onzeker voelt over de waarde die je te bieden hebt, is de kans groot dat je niet overbrengt wat je klant nodig heeft om te horen.

We kunnen daar samen op verschillende manieren aan werken. Tijdens een sessie kan je aan de slag met je ondernemerschap en krijg je inzicht in waar je nog een slag kan maken en wat al stevig staat. Als je twijfelt over je richting, kan het een eerste stap zijn om via een test of met een BaZi karakteranalyse inzicht te krijgen in je drijfveren en je kwaliteiten.

 


Voor ondernemers die al een succesvolle onderneming hebben opgebouwd, maar die meer willen is er ZOOM. Voor die ondernemers en zelfstandigen die willen werken aan hun ondernemerschap en hun onderneming is er een uniek jaarprogramma dat ik samen met Gwen Teske van Webshop Academy sinds 2018 geef. 

ZOOM voor succes is een jaarprogramma dat in vijf fases inzoomt op het ondernemerschap en uitzoomt op de onderneming en omgeving. Wil jij deelnemen aan ZOOM of vraag je je af of je klaar bent voor het programma, neem dan contact op met Cisca via 06-81197637.

Ondernemers die al langer met Cisca werken vinden het fijn om regelmatig te sparren of hun vraagstukken tegen Cisca aan te houden. Dit kan ook ons vertrekpunt zijn. Vind je het fijn om te praten over jouw uitdagingen zonder bijvoorbeeld direct voor een programma of workshop te kiezen. Een los gesprek is mogelijk voor €95,- excl btw voor een uur.