Ondernemen vanuit je natuurlijke talenten

Wat ging er een wereld voor me open toen ik me ging verdiepen in BaZi Karakteranalyse en mijn kaart kon lezen. Samen met alle persoonlijke groei en zelfontwikkeling die ik al had gedaan, viel het kwartje en werd er zoveel duidelijk. Ik kwam zoveel te weten over hoe ik goed voor mezelf kan zorgen, het beste uit mezelf kan halen en het ondernemerschap op mijn karakter aan kan passen.  

Heb jij nog nooit van BaZi gehoord?

Laat me dan eerst uitleggen wat het is. BaZi is een uit het oosten afkomstige methode van karakteranalyse. Gebaseerd op je geboortejaar, maand, dag en uur geeft het inzicht in wie je bent, hoe je denkt, je natuurlijke talenten en potentiële valkuilen. Een BaZikaart ziet er zo uit:

Zoals je ziet is een BaZi kaart heel wat uitgebreider en gedetailleerder dan een horoscoop op basis van de dag en het jaar waarin je geboren bent. BaZi biedt zoveel meer. Daarom vergde het ook heel wat studie om een kaart goed te kunnen lezen en interpreteren. Ik blijf me hierin ook zeker nog verder scholen nu ik BaZi als onderdeel van mijn werk inzet.

BaZi heeft me al veel gebracht. Het bevestigt wat ik eigenlijk al weet, maar lang niet altijd leef. BaZi heeft me de antwoorden gegeven die ik nodig heb en een einde gemaakt aan twijfels. In je BaZi kaart kan je zoveel terugvinden. Karaktereigenschappen, jouw eigen-aardigheden maar ook welke talenten jij het beste in kan zetten in je ondernemerschap en wat jouw manier van denken is. 
 
Hoe je makkelijker in flow kan komen, wat jouw manier is om te ontspannen, in welke jaren er extra kansen voor jou zullen zijn en hoe je meer voldoening krijgt. Wil jij weten wat er in jouw kaart staat en ben je benieuwd naar BaZi Karakteranalyse dan kan je dit heel gericht inzetten voor je onderneming.

BaZi combineert namelijk heel goed ondernemersvraagstukken met coachingsvragen. Je kan antwoord krijgen op vragen als:
- Wat zijn mijn natuurlijke talenten die ik het beste in kan zetten in mijn ondernemerschap?
- Waar kan ik me het beste op focussen om meer uit mijn onderneming te halen?
- Bezit ik het natuurlijk ondernemerschap?
- Met welke mensen kan ik me het beste omringen in mijn bedrijf?
- Welk karaktertype heb ik en hoe pas ik deze het beste toe in mijn ondernemerschap?
- Welke karakters heb ik nodig om mijn team in balans te brengen?
- Hoe kom ik over op anderen en hoe gebruik in dat in mijn werk? 
- Welke elementen beïnvloeden jou het meest in je werk en in je ondernemerschap? 
- Ben jij aantrekkelijk voor klanten en heb je een helpende omgeving?

Ben je geen ondernemer of wil je antwoord op meer persoonlijke vraagstukken? BaZi Karakteranalyse geeft je ook antwoord op deze vragen, zie BaZi voor ambitieuze persoonlijkheden

Een BaZi karakteranalyse voor je onderneming en ondernemerschap is op drie verschillende manieren verkrijgbaar.

  1. Via een persoonlijke sessie waarin jouw persoonlijke kaart centraal staat en we deze koppelen aan jouw ondernemersvraag. Je kan een sessie hieronder aanschaffen of mail me voor een datum.
  2. Door een workshop te volgen waarbij jouw kaart als uitgangspunt dient en je de beginselen van BaZi leert evenals de componenten en karaktereigenschappen van je kaart en hoe die jou als ondernemer beïnvloeden. De eerstvolgende workshop staat hieronder vermeld en je kan je plek direct reserveren.
  3. Bij persoonlijke coaching zal jouw BaZi kaart een onderdeel vormen in het geheel van coaching en eventuele (persoonlijkheid) testen. 

Je hebt natuurlijke talenten en je hebt gedurende je leven zaken aangeleerd. Je floreert het meest als jouw natuurlijke talenten worden aangesproken. Doordat je soms zo lang zaken hebt gedaan die niet natuurlijk voor je zijn, is het lastig geworden om te herkennen wat jou nu echt van nature goed afgaat en voldoening geeft. BaZi geeft je antwoorden op deze vragen en helpt je om sterker en zekerder in het ondernemerschap te staan. Ook geeft het je handvatten voor hoe jij verder kan groeien. 

Of het nu in een persoonlijke sessie is, een workshop of persoonlijke coaching. Cisca zal je BaZi altijd koppelen aan je persoonlijke vragen en uitdagingen en de inzichten uit je BaZi kaart vertalen naar mogelijkheden om mee aan de slag te gaan.

Weet je wat een BaZi analyse zo waardevol maakt? Jouw blauwdruk verandert niet. Als je eenmaal weet waar voor jou de sleutel ligt, heb je je leven lang profijt van deze kennis. 


Voor een persoonlijke sessie of coaching geldt dat we elkaar altijd vooraf spreken voordat we met je BaZi kaart aan de slag gaan, om zo meer te halen uit je tijd en meer te bereiken. Bij de workshop kan je zonder voorgesprek aansluiten. Wel is het vooraf doorgeven van je geboortedatum en geboorte uur nodig om je kaart te kunnen maken.

 

Heb je nog vragen, wil je meer weten of een persoonlijke kennismaking inplannen? Bel of mail met Cisca via 06-81197637 of info@jijonderneemthet.nl Of reserveer je plek voor een persoonlijke sessie of de workshop hieronder. Wil je persoonlijke coaching, dan maken we altijd eerst persoonlijk kennis. 


Workshop BaZi Karakteranalyse vrijdag 8 februari 2019 van 11.30u tot 17.30u incl lunch & materialen bij Apollo Hotel Papendrecht

Tijdens deze workshop met minimaal 5 en maximaal 18 deelnemers leer je de basis van BaZi Karakteranalyse en krijg je uitleg over je persoonlijke kaart. Jouw unieke eigenschappen, kenmerken en talenten. Je uitdagingen en struggels en hoe de componenten onderling samenhangen. We zien ook of jij het ondernemerschap in je karakter hebt. Je stelt tijdens de workshop zo je eigen handleiding vast met aandachtspunten, kansen en mogelijkheden. Ook krijg je inzichten in je persoonlijke kansen van 2019.

€ 127,00

  • Beschikbaar

Persoonlijke sessie met BaZi Karakteranalyse van circa 2,5 uur, 20 minuten voorbespreking en 20 min nabespreking

Aan de hand van jouw persoonlijke vragen of uitdagingen plannen we een ochtend of middag om jouw BaZi kaart te bespreken en samen op zoek te gaan naar hoe jij de uitkomsten van deze analyse kan omzetten in je ondernemerschap. Waar kan jij je bijvoorbeeld op focussen? Hoe kan je je ondernemerschap vergroten? Hoe kan je jouw talenten beter inzetten? Hoe is de combinatie van jouw componenten en hoe kan je dat persoonlijk vertalen naar meer resultaat en voldoening.

Voor deze persoonlijke sessie hebben we je geboortedatum en correcte geboorte uur nodig.

Op basis van jouw locatie zoeken we een ruimte voor onze sessie. 

€ 335,00

  • Beperkt beschikbaar