Life, career & business 'INTENSIVE'

Een half jaar intensief werken aan je persoonlijke doelen om de stappen te zetten die jij nu nodig hebt.

De INTENSIVE is een doorlopend programma van steeds een half jaar waarin je je committeert om zes maanden lang intensief met je doelen, je business en je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. De ene maand is er een middagbijeenkomst waarin je met de andere deelnemers bij elkaar komt om de stand van zaken door te nemen, met elkaar te sparren en te kijken wat je nodig hebt om de volgende stap te maken.

Ook staat er een thema centraal dat aansluit bij je persoonlijke doelen. "Juist door aan iemand anders te vertellen wat je bezighoudt, wordt het voor jezelf duidelijk wat er precies bij je speelt en waar je zit in het proces."

De andere maand heb je een online één op één gesprek met Cisca. In drie kwartier tot een uur kijken we naar je doelen en de barrières die je nu nog tegenhouden om er voluit voor te gaan. Waar je loop je tegenaan? Welke vragen heb je? Welke kennis kan ik je geven en bovenal hoe kan je de komende maand verder?

Sparren en van elkaar leren
Na een half jaar bepaal je of je weer een nieuwe periode aangaat of dat je voor nu zelfstandig verder kan. Je kan altijd later weer instappen. De life, career & business INTENSIVE is een programma dat je aangaat om ervoor te zorgen dat je nu echt de stappen gaat zetten die nodig zijn. Om te kijken naar wat je nu nog tegenhoudt en daarmee af te rekenen.

Je volgt het programma voor je eigen doelen maar in de bijeenkomst is er ook ruimte om je door de groep te laten inspireren en te sparren met de andere leden. In de besloten FB pagina met de andere deelnemers kan je tussendoor meer contact zoeken als je dat wilt. Het is geen must, maar afhankelijk van je eigen behoefte. In de FB groep wordt ook extra informatie gedeeld.

 

Je kan in principe elke maand starten met de intensive zolang er plekken vrij zijn.(we werken om vakanties heen). In januari en juli start steeds een nieuwe ronde en er zijn 8 plaatsen beschikbaar. Elke INTENSIVE start met een één op één (online) gesprek met Cisca waarin we je doelen voor de komende zes maanden bespreken. In plaats van doelen kan het ook zijn dat je de zes maanden wilt gebruiken om antwoord(en) te krijgen op je vragen.

 

De INTENSIVE vraagt om een investering van €497,- excl btw voor een half jaar. Je bepaalt zelf of je in één keer wilt betalen of in maandelijkse termijnen. 

 

Wat: life, career & business INTENSIVE
Wanneer: we starten in januari en juli met een nieuwe cyclus maar zolang er nog plekken vrij zijn kan je op elk moment beginnen, de INTENSIVE omvat drie één op één gesprekken, drie bijeenkomsten en toegang tot de besloten FB groep met de andere deelnemers voor contact en extra input.
De bijeenkomsten voor de eerste maanden van 2019 zijn dinsdag 12 februari van 14u tot 17u. Dinsdag 9 april 2019 van 14u tot 17u en maandag 17 juni 2019 van 14u tot 17u. De één op één coachcalls worden voor de maanden januari, maart en mei in onderling overleg vastgelegd. 
Waar: de één op één gesprekken vinden online plaats via Skype, What’s app of Messenger (of ander medium waarbij we elkaar kunnen zien) De bijeenkomsten vinden plaats in HNK Dordrecht.
Investering: jouw investering is €497,- excl btw. Je kan ook in zes maandelijkse termijnen betalen.
Starten: je kan elke maand instromen zolang er plek is, om je aan te melden bel je naar 06-81197637 of mail je naar info@jijonderneemthet.nl 

 


Life, career & business 'INTENSIVE'

Een half jaar intensief werken aan je persoonlijke doelen om de stappen te zetten die jij nu nodig hebt.

De INTENSIVE is een doorlopend programma van steeds een half jaar waarin je je committeert om zes maanden lang intensief met je doelen, je business en je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn.

€ 497,00

  • Beperkt beschikbaar