Welke koers kies jij?

Soms zijn er momenten in je leven als ondernemer waarop je niet duidelijk weet wat je vervolg is. Dat je twijfelt over de keuzes je het beste kan maken. Wat je volgende stap zal zijn. Het beste kan je jezelf dan de tijd geven om het antwoord te laten ontstaan.

Daar heb je alleen niet altijd de tijd voor. Je hebt duidelijkheid nodig en het liefst op niet al te lange termijn. Is dat bij jou het geval, dan nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn korte coachingsprogramma Richting persoonlijk succes waarin je samen met mij en de andere deelnemers in 2,5 maand de tijd neemt maar ook aan de slag gaat om jouw toekomstvisie en doelen duidelijk te krijgen. We combineren online en offline om het grootste resultaat te bereiken. . 

Dit korte programma is ideaal voor jou als je: 

 • een andere weg overweegt in te slaan 
 • je op ondernemersvlak een verandering wilt, zoals een andere doelgroep
 • je overweegt om te stoppen met je onderneming en weer in loondienst te gaan
 • je de volgende stap wilt gaan maken in je ondernemerschap
 • je in 2020 concrete doelen wilt stellen en halen
 • je meer richting kan gebruiken in je ondernemerschap en persoonlijk leven
 • je klaar bent met aanmodderen en struggelen in het ondernemerschap en wilt ontdekken wat jij nodig hebt om dat achter je te laten.


Van 15 juni tot 1 oktober 2019 (tijdens de zomerperiode is er één maand geen inhoudelijk programma)

Om inzicht te krijgen in je volgende stap is het belangrijk om te weten wat jouw sterke punten zijn en welke kwaliteiten je bezit. Hiervoor ga je aan de slag met het werkboek Positioneren & Personal Branding. In 100 vragen wordt het je duidelijk hoe je je tot nu toe hebt geprofileerd met je onderneming en als ondernemer. Ook krijg je een duidelijk beeld van de rollen die je hebt gespeeld in je leven en of deze rollen wel echt bij je passen.

Vaak ontstaat een gevoel van de richting kwijt zijn door werk te doen of te veel elementen in je leven te hebben die niet echt bij je passen. Om die op te sporen moet je terug naar het begin en bekijk je vanuit een ander perspectief hoe je op dit moment functioneert. Ook als je het gevoel hebt dat je er net niet helemaal bent, net het puntje op de i maar niet kan zetten, kan je door het zelfonderzoek van het werkboek tot inzichten komen.

De duidelijke inzichten die mensen op doen na het invullen van het werkboek zijn heel verhelderend. 

 

Maar er is meer .....

Naast het werkboek dat je al veel informatie geeft, krijg je tijdens de eerste bijeenkomst je persoonlijke BaZi kaart. BaZi is een oosterse methode van karakteranalyse die je heel veel informatie geeft over je manier van denken, je carrière, je aangeboren talenten en kwaliteiten maar ook je valkuilen.

Tijdens de bijeenkomst ga je aan de hand van je eigen kaart zien hoe de puzzel steeds completer wordt en krijg je tegelijkertijd de basis van BaZi mee. Naast het werkboek en je BaZikaart gaan we op zoek naar de persoon die jij moet zijn om die verandering in gang te zetten. Welke andere keuzes je misschien moet maken en welke andere verlangens er bij je leven die je nog geen ruimte geeft. In het korte programma valt de zomerperiode waardoor je een maand extra de tijd hebt (in de maand augustus zijn er geen activiteiten) en de tijd kan nemen om te ontdekken wat jij in het tweede helft van het jaar aan kan pakken en mee aan de slag wilt.
Langzaamaan wordt het steeds duidelijker hoe je het nieuwe (school)jaar in kan gaan en welke keuzes je kan maken en wilt maken. Aan de hand van het persoonlijk plan die je gedurende het programma invult, heb je een uniek en eigen document die je leidraad vormt voor je acties in de tweede helft van 2019 en 2020. 

Het programma "Richting persoonlijk succes" is inclusief:

 • Digitaal werkboek Personal Branding twv €44,63 excl btw. Reken op circa 8u tijdsinvestering om alle vragen in te vullen en de stappen te doorlopen.
 • Je persoonlijke BaZi kaart.
 • Bazi basis kennis en inzicht in jouw persoonlijke BaZi kaart.
 • Twee bijeenkomsten van 14u tot 17u op vrijdag 21 juni en vrijdag 20 september 2019 in de nabije omgeving van Dordrecht .
 • 5 online meetings op vrijdag 14 juni, 5 juli, 2 aug, 6 sept en dinsdag 1 oktober.
 • Jouw persoonlijk ondernemersplan dat gedurende het programma vorm krijgt.
 • Een besloten FB groep waarin extra informatie wordt gedeeld en Q&A sessies plaatsvinden.
 • De online meetings worden opgenomen zodat je ze terug kan kijken of bij afwezigheid later kan bekijken.

Het programma staat onder leiding van communicatieadviseur en life, career & businesscoach Cisca Stasse. Cisca adviseert en ondersteunt verscheidende ondernemers bij hun communicatie en coacht ambitieuze en ondernemende persoonlijkheden. Cisca staat bekend om haar intensieve begeleiding van ondernemers en ambitieuze persoonlijkheden in kleine groepen en één op één coaching.  Lees hier meer over Cisca


Wie, wat & waar

We starten met minimaal vijf deelnemers en maximaal twaalf. Wil jij één van de maximaal 12 deelnemers aan dit programma zijn? Reserveer dan voor 1 juni 2019 je plaats en ontvang €50,- vroegboekkorting. 

Alle data op een rij:
-Vrijdag 14 juni om 14u tot circa 14.45u online aftrap van het programma "Richting persoonlijk succes" (je ontvangt het werkboek en persoonlijke plan)
- Zaterdag 15 juni, officiële start. Je hebt alle benodigdheden ontvangen en na de online aftrap kan je aan de slag in je eigen tempo.
- Vrijdag 21 juni bijeenkomst van 14u tot 17u in Dordrecht of directe omgeving (locatie = afh van het aantal deelnemers, volgt uiterlijk 14juni)
- Vrijdag 5 juli van 14u tot circa 14.45u online meeting
- Vrijdag 2 augustus van 14u tot circa 14.45u online meeting
- Vrijdag 6 september van 14u tot circa 14.45u online meeting

Vrijdag 20 september bijeenkomst van 14u tot 17u in Dordrecht of directe omgeving
- Dinsdag 1 oktober slot online bijeenkomst van 14u tot circa 14.45u

De FB groep en de online meetings zijn tot 15 oktober 2019 beschikbaar.

Kosten van deelname?
Wil jij deze zomerperiode gebruiken om je twijfel aan te pakken, je richting definitief te bepalen of naar het volgende level te stappen waarin je niet langer de breedte induikt maar de diepte ingaat? Reserveer je plek dan voor 1 juni en jouw deelname vraagt dan slechts een investering van €227,- excl btw. Na 1 juni betaal je €277,- excl btw. 
Wil je liever gespreid betalen? Kies dan bij je reservering voor één van de andere opties. 


Wil jij de zomerperiode gebruiken om aan je ondernemerschap te werken? Om de vraagstukken die je nu bezighouden op te lossen? Reserveer dan nu je plek zodat jij na de zomer weet:

 • of je een andere weg in wilt slaan, 
 • of er op ondernemersvlak een verandering nodig is, 
 • of het ondernemerschap bij je past en hoe je dit meer passend kan maken, 
 • hoe je de volgende stap kan maken in je ondernemerschap,
 • hoe je in 2020 meer concrete doelen kan stellen en behalen,
 • welke richting je op wilt in je ondernemerschap en persoonlijk leven,
 • dat je niet langer hoeft aan te modderen en jezelf geeft wat je nodig hebt om een succes te maken van je ondernemerschap en bovenal in jezelf hebt geïnvesteerd en jouw ondernemende kwaliteiten en eigenschappen hebt aangekeken, omarmd en gevoed.
 • hoe jij vanaf nu in je ondernemerschap en persoonlijk leven en wilt staan en van daaruit aan jouw persoonlijk succes werkt op jouw voorwaarden en vanuit jouw unieke talenten en eigenschappen.

Ik reserveer mijn plek voor het programma "Richting persoonlijk succes"

Deelname aan het programma "Richting jouw succes, digitaal werkboek, persoonlijke BaZikaart, persoonlijk plan, twee offline meetings en vijf online meeting en toegang tot besloten FB groep.. 

€ 227,00

 • Beperkt beschikbaar

Je hebt je plek gereserveerd door het programma te betalen of de eerste termijn te voldoen. Je ontvangt binnen enkele uren mijn welkomstmail en alle informatie. Heb je nog niet eerder met online meetings gewerkt? Ik leg het je allemaal uit en leid je er stap voor stap doorheen.

Ik kijk er naar uit! We spreken elkaar snel.
Cisca