Wat staat jouw ambitie nu nog in de weg?

Hoe laat je je ambitie en persoonlijkheid samenkomen? In hoeverre doe je dat al en waar is nog winst te behalen. Een goed vertrekpunt is om in kaart te brengen hoe jouw positionering en personal branding al staat. Ook als je al langer bezig bent en/of hier al mee bezig bent geweest kan dit een goed begin zijn om terug vanuit de basis te gaan kijken hoe jouw personal branding en positionering is ontstaan en nu functioneert. Heb je zaken misschien gemist of te eenzijdig geprofileerd?

Je kan zelf aan de slag met het digitale werkboek positioneren of het werkboek personal branding. Heb je meer nodig dan ben je van harte welkom om tijdens een sessie dieper in te gaan op jouw branding.

Voor ondernemers die hun ondernemerschap meer vuur en vaart willen geven, is het online programma Jij Onderneemt Het scherp geprijsd en uitvoerig. Aan de hand van het eerste boek van de hand van Cisca ga je aan de slag met alle facetten van het ondernemerschap en jouw rol als ondernemer. 

 

Wat is mijn volgende stap? 
Weet jij niet goed wat je volgende stap is of waarmee jij je nu echt kan onderscheiden? Wil je jouw ambitie helder krijgen en vooral ten uitvoer brengen maar ben je nog te breed georiënteerd of mis je focus? We kunnen daar samen op verschillende manieren aan werken. Tijdens een sessie kan je aan de slag met je ambitie en/of ondernemerschap en krijg je inzicht in waar je nog een slag kan maken en wat al stevig staat. Als je twijfelt over je richting, kan het een eerste stap zijn om via een test of met een BaZi karakteranalyse inzicht te krijgen in je drijfveren en je kwaliteiten.

Communicatie
Communicatie en personal branding zijn mijn stokpaardjes. Niets zo krachtig maar tegelijkertijd ook lastig om kort en helder over te brengen wat je doet en wat het oplevert. Waarom men voor jou zou moeten kiezen en wat jouw toegevoegde waarde is. Als je met mij aan het werk gaat, staat dat altijd centraal. Wil je ondersteuning in je communicatie dan kan je kiezen voor twee abonnementen. Het vier en acht-uurs abonnement waarin we kunnen sparen, ik met je mee kijk, voor je kan redigeren en je advies kan geven, dan wel werk uit handen neem en in overleg met mijn grafisch vormgever met je communicatie vraagstukken aan de slag ga. Kijk voor de twee abonnementen in de shop of neem contact op voor maatwerk. 

 

Voor ondernemers die al een succesvolle onderneming hebben opgebouwd, maar die meer willen is er ZOOM. Voor die ondernemers en zelfstandigen die willen werken aan hun ondernemerschap en hun onderneming is er een uniek jaarprogramma dat ik samen met Gwen Teske van Webshop Academy sinds 2018 geef. In 2020 gaan we voor het derde jaar op rij van start. 

ZOOM voor succes is een jaarprogramma dat in vijf fases inzoomt op het ondernemerschap en uitzoomt op de onderneming en omgeving. Wil jij deelnemen aan ZOOM of vraag je je af of je klaar bent voor het programma, neem dan contact op met Cisca via 06-81197637.

Ondernemers die al langer met Cisca werken vinden het fijn om regelmatig te sparren of hun vraagstukken tegen Cisca aan te houden. Dit kan ook ons vertrekpunt zijn. Vind je het fijn om te praten over jouw uitdagingen zonder bijvoorbeeld direct voor een programma of workshop te kiezen. Een los gesprek is mogelijk voor €95,- excl btw voor een uur.