Weten wie je bent en wat je kan met BaZi Karakteranalyse

Zou het voor jou een verschil maken als je:

 • voelt dat zaken makkelijker gaan en beter begrijpt waarom je soms zo aan het worstelen bent? 
 • weet wat jouw natuurlijke talenten zijn en hoe je die het beste kan benutten?
 • weet waar je veranderingen aan kan brengen om weer op gang te komen?
 • weet waar in je loopbaan en carrière je groeipotentieel zit?

Ja? BaZi Karakteranalyse is voor jou een tool die je zal helpen de volgende stap te zetten. 

 

Wat ging er een wereld voor me open toen ik me ging verdiepen in BaZi Karakteranalyse en mijn kaart begreep. Ondanks alle persoonlijke groei en zelfontwikkeling die ik al had gedaan, viel het kwartje nu pas echt en werd er zoveel duidelijk. Ik kwam meer te weten over hoe ik goed voor mezelf kan zorgen en het beste uit mezelf kan halen.  

 

Heb jij nog nooit van BaZi gehoord?

 

Laat me dan eerst uitleggen wat het is. BaZi is een uit het oosten afkomstige methode van karakteranalyse. Gebaseerd op je geboortejaar, maand, dag en uur geeft het inzicht in wie je bent, hoe je denkt, je natuurlijke talenten en potentiële valkuilen. Onderstaand vind je een voorbeeld van een BaZikaart.

Zoals je ziet is een BaZi kaart heel wat uitgebreider en gedetailleerder dan een horoscoop op basis van de dag en het jaar waarin je geboren bent. BaZi biedt zoveel meer. Daarom vergde het ook heel wat studie om een kaart goed te kunnen lezen en interpreteren. Ik blijf me hierin ook zeker nog verder scholen nu ik BaZi als onderdeel bij mijn werk inzet.

 

BaZi heeft me al veel gebracht. Het bevestigt wat ik eigenlijk al weet, maar lang niet altijd leef. BaZi heeft me de antwoorden gegeven die ik nodig heb en een einde gemaakt aan twijfels. In je BaZi kaart kan je zoveel terugvinden. Karaktereigenschappen, jouw eigen-aardigheden maar ook welke talenten jij het beste in kan zetten in je werk en wat jouw manier van denken is.  

 

Hoe je makkelijker in flow kan komen, wat jouw manier is om te ontspannen, in welke jaren er extra kansen voor jou zullen zijn en hoe je meer voldoening krijgt. Ook mijn klanten zijn enthousiast over de meerwaarde van BaZi Karakteranalyse.

"Ik heb een tijdje geleden bij Cisca een BaZi karakteranalyse gehad. Mijn BaZi kaart en de uitleg hierover hebben mij op vele manieren geholpen. Het heeft mij inzicht gegeven over bepaalde stukken van mijzelf die ik nog niet kende, alsook heeft het bevestiging gegeven over mijn karakter waar ik mij wel al bewust van was.

Het brengt verdieping, bevestiging en biedt hulp bij stukken van jezelf waarin je struggelingen kunt ervaren.Wat mij heel erg geholpen heeft is de ontdekking van hoe mijn denken werkt en hoe ik dit het beste kan implementeren binnen het dagdagelijkse leven. Waar ik dus rekening mee kan houden, maar ook hoe ik meer uit mezelf kan halen.

Cisca is een levendige vrouw, die vertrouwen uitstraalt en veel kennis heeft van BaZi, ze weet dit op een heel heldere manier uit te leggen. De karakteranalyse gaat mijn inziens zo ver, is zo uitgebreid dat je op alle vlakken van je leven inzicht krijgt en hier ook daadwerkelijk iets mee kunt doen.Tevens geeft het heel mooi aan welke lessen er nog in het vooruitzicht liggen, wat bij je hoort en waarin je wat meer moeite zult hebben. Bedankt voor deze verrijking Cisca"

Lola RandvandeHorizon


Wil jij weten wat er in jouw kaart staat en ben je benieuwd naar BaZi Karakteranalyse dan kan je dit heel gericht inzetten.

 

BaZi combineert namelijk heel goed met werkgerelateerde vragen en coachingsvragen. Je kan via mij inzicht krijgen in jouw BaZikaart door:

 • Een persoonlijke sessie te boeken waarin jouw persoonlijke kaart centraal staat en we deze koppelen aan jouw (werk-persoonlijke) vraag
 • Een workshop te volgen waarbij jouw kaart als uitgangspunt dient en je de beginselen van BaZi leert evenals de componenten en karaktereigenschappen van je kaart
 • Persoonlijke coaching volgen waarbij jouw BaZi kaart een onderdeel vormt in het geheel van coaching en eventuele (persoonlijkheid) testen. 

De beste boot voor jou

Je haalt met meerdere boten de overkant wel, zolang je je peddels maar meeneemt en je geen water maakt maar met welke boot ga je het snelst, welke past het beste bij je en welke is er speciaal met jou in gedachten voor je gemaakt, in welke boot passen de peddels precies? Oftewel op welke boot staat je naam? Het is natuurlijk metaforisch maar zo kan je de inzichten uit BaZi wel vergelijken. Het zorgt ervoor dat je sneller kan gaan,  meer plezier ervaart en meer en sneller resultaat boekt. 

 

BaZi geeft je inzichten als je:

 • Je afvraagt of je wel de juiste richting hebt gekozen in je werk.
 • Wilt weten waar je groeipotentieel zit? Waar kan je het beste meer tijd aan besteden? 
 • Inzicht wilt in waarin jij je het beste meer kan verdiepen of specialiseren
 • Wilt weten in welke jaren je groei en verandering kan verwachten. 
 • Vaker vastloopt in je werk of op dezelfde vraagstukken stuit
 • Meer over jezelf te weten wilt komen en persoonlijk wilt groeien

  Wil je weten welke ondernemersvaardigheden je hebt en waar je kansen liggen als zelfstandige? Ook op dit gebied geeft BaZi Karakteranalyse je handvatten, zie BaZi voor ondernemers

Of het nu in een persoonlijke sessie is, een workshop of persoonlijke coaching. Cisca zal je BaZi altijd koppelen aan je persoonlijke vragen en uitdagingen en de inzichten uit je BaZi kaart vertalen naar mogelijkheden om mee aan de slag te gaan.

 

Voor een persoonlijke sessie of coaching geldt dat we elkaar altijd vooraf spreken voordat we met je BaZi kaart aan de slag gaan, om zo meer te halen uit je tijd en meer te bereiken. Bij de workshop kan je zonder voorgesprek aansluiten. Wel is het vooraf doorgeven van je geboortedatum en geboorte uur nodig om je kaart te kunnen maken.

 

Heb je nog vragen, wil je meer weten of een persoonlijke kennismaking inplannen? Bel of mail met Cisca via 06-81197637 of info@jijonderneemthet.nl Of reserveer je plek voor een persoonlijke sessie hieronder. Wil je persoonlijke coaching, dan maken we eerst kennis. 


Persoonlijke sessie met BaZi Karakteranalyse van circa 2,5 uur, 20 minuten voorbespreking en 20 min nabespreking

Aan de hand van jouw persoonlijke vragen of uitdagingen plannen we een ochtend of middag om jouw BaZi kaart te bespreken en samen op zoek te gaan naar hoe jij de uitkomsten van je analyse kan omzetten in je dagelijkse leven. Waar kan jij je bijvoorbeeld op focussen? Hoe kan je jouw talenten beter inzetten? Hoe is de combinatie van jouw componenten en hoe kan je dat persoonlijk vertalen naar meer resultaat en voldoening.

Voor deze persoonlijke sessie hebben we je geboortedatum en correcte geboorte uur nodig. Afhankelijk van jouw locatie zoeken we een ruimte voor onze sessie.

€ 405,35

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen