Ondernemen vanuit je natuurlijke talenten

Zou het voor jou een verschil maken als je:

  • voelt dat zaken makkelijker gaan en beter begrijpt waarom je soms zo aan het worstelen bent? 
  • weet wat jouw natuurlijke talenten zijn en hoe je die het beste kan benutten?
  • weet waar je veranderingen aan kan brengen om weer op gang te komen?
  • weet waar in je ondernemerschap je groeipotentieel zit?

Ja? BaZi Karakteranalyse is voor jou een tool die je zal helpen de volgende stap te zetten. 

Voor mij ging er een wereld open toen ik me ging verdiepen in BaZi Karakteranalyse en ik mijn kaart kon lezen. Ondanks alle persoonlijke groei en zelfontwikkeling die ik al had gedaan, viel het kwartje nu echt en werd er veel duidelijk. Ik kwam te weten hoe ik goed voor mezelf kan zorgen, het beste uit mezelf kan halen en het ondernemerschap op mijn karakter aan kan passen.

 

Heb jij nog nooit van BaZi gehoord?

Laat me dan eerst uitleggen wat het is. BaZi is een uit het oosten afkomstige methode van karakteranalyse. Gebaseerd op je geboortejaar, maand, dag en uur geeft het inzicht in wie je bent, hoe je denkt, je natuurlijke talenten en potentiële valkuilen. Onderstaand vind je een voorbeeld van een BaZikaart. 

Zoals je ziet is een BaZi kaart heel wat uitgebreider en gedetailleerder dan een horoscoop op basis van de dag en het jaar waarin je geboren bent. BaZi biedt zoveel meer. Daarom vergde het ook heel wat studie om een kaart goed te kunnen lezen en interpreteren. Ik blijf me hierin ook nu nog verder in scholen.

BaZi heeft me al veel gebracht. Het bevestigt wat ik eigenlijk al weet, maar lang niet altijd leef. BaZi heeft me de antwoorden gegeven die ik nodig heb en een einde gemaakt aan twijfels. In je BaZi kaart kan je zoveel terugvinden. Karaktereigenschappen, jouw eigen-aardigheden maar ook welke talenten jij het beste in kan zetten in je ondernemerschap en wat jouw manier van denken is. 
 
Hoe je makkelijker in flow kan komen, wat jouw manier is om te ontspannen, in welke jaren er extra kansen voor jou zullen zijn en hoe je meer voldoening krijgt. Ook word je duidelijk wat er niet in je kaart zit en waar jij zelf harder aan zal moeten werken om resultaat te krijgen. Wil jij weten wat er in jouw kaart staat en ben je benieuwd naar BaZi Karakteranalyse dan kan je dit heel gericht inzetten voor je onderneming.

 

BaZi combineert namelijk heel goed ondernemersvraagstukken met coachingsvragen. Je kan antwoord krijgen op vragen als:
- Wat zijn mijn natuurlijke talenten die ik het beste in kan zetten in mijn ondernemerschap?
- Waar kan ik me het beste op focussen om meer uit mijn onderneming te halen?
- Bezit ik het natuurlijk ondernemerschap?
- Met welke mensen kan ik me het beste omringen in mijn bedrijf?
- Welk karaktertype heb ik en hoe pas ik deze het beste toe in mijn ondernemerschap?
- Welke karakters heb ik nodig om mijn team in balans te brengen?
- Hoe kom ik over op anderen en hoe gebruik in dat in mijn werk? 
- Welke elementen beïnvloeden jou het meest in je werk en in je ondernemerschap? 
- Ben jij aantrekkelijk voor klanten en heb je een helpende omgeving?

- Waar ligt je groeipotentieel?

Ben je geen ondernemer of wil je antwoord op meer persoonlijke vraagstukken? BaZi Karakteranalyse geeft je ook antwoord op deze vragen, zie BaZi voor ambitieuze persoonlijkheden

Een BaZi karakteranalyse voor je onderneming en ondernemerschap is op drie verschillende manieren verkrijgbaar.

  1. Via een persoonlijke sessie waarin jouw persoonlijke kaart centraal staat en we deze koppelen aan jouw ondernemersvraag. Je kan een sessie hieronder aanschaffen of mail me voor een datum.
  2. Door een workshop te volgen waarbij jouw kaart als uitgangspunt dient en je de beginselen van BaZi leert evenals de componenten en karaktereigenschappen van je kaart en hoe die jou als ondernemer beïnvloeden. De eerstvolgende workshop staat hieronder vermeld en je kan je plek direct reserveren.
  3. Bij persoonlijke coaching zal jouw BaZi kaart een onderdeel vormen in het geheel van coaching en eventuele (persoonlijkheid) testen. 

Je hebt natuurlijke talenten en je hebt gedurende je leven zaken aangeleerd. Je floreert het meest als jouw natuurlijke talenten worden aangesproken. Doordat je soms zo lang zaken hebt gedaan die niet natuurlijk voor je zijn, is het lastig geworden om te herkennen wat jou nu echt van nature goed afgaat en voldoening geeft. BaZi geeft je antwoorden op deze vragen en helpt je om sterker en zekerder in het ondernemerschap te staan. Ook geeft het je handvatten voor hoe jij verder kan groeien. 

Of het nu in een persoonlijke sessie is, een workshop of persoonlijke coaching. Cisca zal je BaZi altijd koppelen aan je persoonlijke vragen en uitdagingen en de inzichten uit je BaZi kaart vertalen naar mogelijkheden om mee aan de slag te gaan.

Weet je wat een BaZi analyse zo waardevol maakt? Jouw blauwdruk verandert niet. Als je eenmaal weet waar voor jou de sleutel ligt, heb je je leven lang profijt van deze kennis. 


Voor een persoonlijke sessie of coaching geldt dat we elkaar altijd vooraf spreken voordat we met je BaZi kaart aan de slag gaan, om zo meer te halen uit je tijd en meer te bereiken. Bij de workshop kan je zonder voorgesprek aansluiten. Wel is het vooraf doorgeven van je geboortedatum en geboorte uur nodig om je kaart te kunnen maken.

 

"Door de Bazi karakteranalyse van Cisca heb ik meer inzicht in mezelf als persoon en als ondernemer gekregen. Het is echt verbazingwekkend hoe dingen kloppen en in elkaar vallen! Het verklaart voor mij een aantal zaken waar ik telkens weer tegenaanloop en het heeft me geholpen weer duidelijker een richting te geven aan mijn bedrijf. Mijn verborgen talenten geven aan dat de ideeen waar ik al even op aan het broeden ben precies bij mij passen, dus dat geeft mij de bevestiging dat ik op het goede pad zit. Dankjewel Cisca voor de mooie inzichten!"
Caroline den Ouden - FrizDezign - http://www.frizdezign.nl/

 

Heb je nog vragen, wil je meer weten of een persoonlijke kennismaking inplannen? Bel of mail met Cisca via 06-81197637 of info@jijonderneemthet.nl Of reserveer je plek voor een persoonlijke sessie of de workshop hieronder. Wil je persoonlijke coaching, dan maken we altijd eerst persoonlijk kennis. 


Persoonlijke sessie met BaZi Karakteranalyse van circa 2,5 uur, 20 minuten voorbespreking en 20 min nabespreking

Aan de hand van jouw persoonlijke vragen of uitdagingen plannen we een ochtend of middag om jouw BaZi kaart te bespreken en samen op zoek te gaan naar hoe jij de uitkomsten van deze analyse kan omzetten in je ondernemerschap. Waar kan jij je bijvoorbeeld op focussen? Hoe kan je je ondernemerschap vergroten? Hoe kan je jouw talenten beter inzetten? Hoe is de combinatie van jouw componenten en hoe kan je dat persoonlijk vertalen naar meer resultaat en voldoening.

Voor deze persoonlijke sessie hebben we je geboortedatum en correcte geboorte uur nodig.

Op basis van jouw locatie zoeken we een ruimte voor onze sessie. 

€ 405,35

  • Beperkt beschikbaar