Brand your succes!

Soms zijn er momenten in je leven als ondernemer waarop je niet duidelijk weet wat je vervolg is. Dat je twijfelt over de keuzes je het beste kan maken. De uitstraling die je bedrijf heeft. Wat je volgende stap zal zijn. Je volgende aanbod. Of je moet stoppen met dat programma dat je aanbiedt of juist moet doorgaan. Het beste kan je jezelf dan de tijd geven om het antwoord te laten ontstaan.

Daar heb je alleen niet altijd de tijd voor. Je hebt duidelijkheid nodig en het liefst op niet al te lange termijn. Is dat bij jou het geval, dan nodig ik je uit om deel te nemen aan het korte coaching- en personal brandingsprogramma "Brand my succes" waarin je samen met mij en de andere deelnemers in 2,5 maand de tijd neemt maar ook aan de slag gaat om jouw personal branding te bekijken, je huidige visie en toekomstvisie op papier te zetten en doelen duidelijk krijgt. Na 2,5 maand heb jij je vernieuwde personal branding helder, heb je concrete stappen gezet en heb je de look en feel uitgewerkt. Jouw koers is helderder, krachtiger en duidelijker. We combineren online en offline om het grootste resultaat te bereiken. 

Dit korte programma is ideaal voor jou als je: 

 • een andere weg overweegt in te slaan in je ondernemerschap en daarvoor een andere positionering en/of personal branding nodig hebt
 • je op ondernemersvlak een verandering wilt, zoals een andere doelgroep
 • je vaak overweegt om te stoppen met je onderneming om maar weer in loondienst te gaan omdat wat je wilt niet uit de verf komt
 • je de volgende stap wilt gaan maken in je ondernemerschap en je weet dat je daarvoor een duidelijkere profilering nodig hebt
 • voor 2020 concrete doelen hebt gesteld en je daarvoor als eerste je personal branding en profilering op orde moet krijgen
 • je meer richting kan gebruiken in je ondernemerschap 
 • je klaar bent met aanmodderen en struggelen in het ondernemerschap en een duidelijk beeld nodig hebt in woord en beeld waar je naartoe kan werken
 • je nog niet eerder bewust met je personal branding, positionering of profilering bezig bent geweest of dit nooit goed hebt doorgepakt. 


Van 1 augustus (je start met een zelfstudie dus ideaal tijdens de vakantie)  tot 15  oktober 2019 

Een onderneming kan niet beter zijn dan de ondernemer is. Je weet het, maar lang niet altijd ben je er bewust mee bezig om jouw ondernemerschap naar het volgende level te tillen. Je wordt in beslag genomen door de waan van alle dag. Je wilt je bedrijfsuitstraling helemaal laten aansluiten bij wie jij bent, maar het ontbreekt je aan de tijd, de focus en soms ook de kennis wie en wat je precies wilt uitstralen.

In al deze gevallen is het goed om even terug te gaan naar de basis, je kwaliteiten en talenten weer goed in beeld te krijgen en je verlangens en ambities uit te lijnen met elkaar. Als je dat hebt staan, wordt het ook duidelijk hoe je dat naar buiten toe in woord en beeld kan vormgeven. Jouw personal branding wordt weer zichtbaar doordat  je sterkte kanten en onderscheidend vermogen eruit springen. Om inzicht te krijgen in je personal branding en daarmee jouw te nemen stappen in je profilering en branding is het belangrijk om te weten wat jouw sterke punten zijn en welke kwaliteiten je bezit. Hiervoor ga je aan de slag met het werkboek Positioneren & Personal Branding. In 100 vragen wordt het je duidelijk hoe je je tot nu toe hebt geprofileerd met je onderneming en als ondernemer. Ook krijg je een duidelijk beeld van de rollen die je hebt gespeeld in je leven en of deze rollen wel echt bij je passen.

Vaak ontstaat een gevoel van de richting kwijt zijn door werk te doen dat teveel is afgedwaald van wat je het beste kan en het liefst wilt. Of je wilt te veel doelgroepen bedienen. Het kan ook zijn dat je zo in beslag genomen bent door je werk en alles wat op je pad kwam dat je nooit echt de tijd hebt gehad of hebt genomen om je richting uit te stippelen en een beeld neer te zetten van de persoon die jij bent en wat jij met je werk wilt. Om dat op te sporen moet je terug naar het begin en vanuit een ander perspectief bekijken hoe je op dit moment functioneert. Ook als je het gevoel hebt dat je er net niet helemaal bent, net het puntje op de i maar niet kan zetten, kan je door het zelfonderzoek van het werkboek tot inzichten komen.

De duidelijke inzichten die mensen op doen na het invullen van het werkboek zijn heel verhelderend. 

 

Maar er is meer .....

Naast het werkboek dat je al veel informatie geeft, zet ik ook BaZi Karakteranalyse in om personal branding en kwaliteiten naar boven te halen. Tijdens de eerste bijeenkomst ontvang je je persoonlijke BaZi kaart. BaZi is een oosterse methode van karakteranalyse die je heel veel informatie geeft over je manier van denken, je carrière, je aangeboren talenten en kwaliteiten maar ook je valkuilen. In dit programma zetten we BaZi vooral in om te bekijken welke profilering bij jou past en hoe je dat het beste aan kan vliegen. We vinden in je kaart jouw voorkeur en de ondernemersstijl die het beste bij je past. Ook geeft jouw kaart inzicht in de ondernemer die jij kan zijn. Als je nog niet je volledige potentieel benut of leeft, kan je met de inzichten uit je BaZi kaart een volgende stap zetten op jouw persoonlijke ondernemerslevel. 

Naast het werkboek en je BaZikaart gaan we op zoek naar de persoon die jij bent en die je prominenter neer moet gaan zetten om de gewenste personal branding in gang te zetten. Het kan zijn dat jouw zakelijke omgeving die kant van jou nog helemaal niet heeft gezien. Hoe ga je dat nieuwe stuk in de praktijk dan integreren? Welke andere keuzes moet of wil je misschien maken. Die hoef je niet in één keer te maken, dat kan je in stappen doen. Net zoals  in stappen duidelijk wordt hoe jij je precies neer wilt zetten en hoe je "personal branding proo"f de komende decennia in kan gaan.

Het programma "Brand my succes" is inclusief:

 • Digitaal werkboek Personal Branding. Reken op circa 8u tot 12u tijdsinvestering om alle vragen in te vullen en de stappen te doorlopen.
 • Je persoonlijke BaZi kaart.
 • Bazi basis kennis en inzicht in jouw persoonlijke BaZi kaart.
 • Eén bijeenkomst van 14u tot 17u op vrijdag 20 september 2019 in de nabije omgeving van Dordrecht.
 • 3 online meetings op vrijdag 2 augustus, vrijdag 6 september, vrijdag 13 september 2019.
 • twee online meetings op dinsdag 1 oktober en dinsdag 15 oktober 2019.
 • Jouw persoonlijk Personal Branding plan dat gedurende het programma vorm krijgt.
 • Een besloten FB groep waarin extra informatie wordt gedeeld en Q&A sessies plaatsvinden.
 • De online meetings worden opgenomen zodat je ze terug kan kijken of bij afwezigheid later kan bekijken.

Het programma staat onder leiding van communicatieadviseur en life, career & businesscoach Cisca Stasse. Cisca adviseert en ondersteunt verscheidende ondernemers bij hun communicatie en coacht ambitieuze en ondernemende persoonlijkheden. Cisca staat bekend om haar intensieve begeleiding van ondernemers en ambitieuze persoonlijkheden in kleine groepen en één op één coaching.  Lees hier meer over Cisca

Kosten van deelname?

Wil jij deze zomerperiode gebruiken om je personal branding aan te pakken, je richting definitief te bepalen of naar het volgende level te stappen waarin je niet langer de breedte induikt maar de diepte ingaat? Reserveer je plek dan voor 15 juli en jouw deelname vraagt dan slechts een investering van €297,- excl btw. Na 15 juli betaal je €347,- excl btw. Wil je liever gespreid betalen? Kies dan bij je reservering voor één van de andere opties. 


Wil jij de komende maanden gebruiken om aan je personal branding en ondernemerschap te werken? Om de vraagstukken die je nu bezighouden op te lossen? Reserveer dan nu je plek zodat straks weet:

 • jouw beeld van jouw personal branding klopt en of deze al aanwezig is in je bedrijf en je uitingen
 • of je een andere profilering nodig hebt, een andere doelgroep wilt bedienen
 • of er op ondernemersvlak een verandering nodig is, 
 • of jouw personal branding klopt , 
 • hoe je de volgende stap kan maken in je ondernemerschap door je beter te onderscheiden en te profileren,
 • hoe je in 2020 meer concrete doelen kan stellen en behalen,
 • welke richting je op wilt in je ondernemerschap en persoonlijk leven,
 • dat je niet langer hoeft aan te modderen en jezelf geeft wat je nodig hebt om een succes te maken van je ondernemerschap en bovenal in jezelf hebt geïnvesteerd.Jouw ondernemende kwaliteiten en eigenschappen hebt aangekeken, omarmd en gevoed.
 • hoe jij vanaf nu in je ondernemerschap en persoonlijk leven wilt staan en van daaruit aan jouw persoonlijk succes werkt op jouw voorwaarden en vanuit jouw unieke talenten en eigenschappen.

Ik reserveer mijn plek voor het programma "Brand my succes"

Deelname aan het programma "Brand my succes, digitaal werkboek, persoonlijke BaZikaart, persoonlijk plan, een offline meeting en zes online meetings en toegang tot besloten FB groep.. 

€ 297,00

 • Beperkt beschikbaar

Je hebt je plek gereserveerd door het programma te betalen of de eerste termijn te voldoen. Je ontvangt binnen enkele uren mijn welkomstmail en alle informatie. Heb je nog niet eerder met online meetings gewerkt? Ik leg het je allemaal uit en leid je er stap voor stap doorheen.

Ik kijk er naar uit! We spreken elkaar snel.
Cisca