Exclusieve coaching naar je volgende level

Wil je grote stappen maken in je leven, je loopbaan, waar dan ook? Ben je toe aan het volgende level? Klaar om te springen naar grote hoogte? Benieuwd naar waar je uit kan komen? Wil je afrekenen met onzekerheden, klein denken en niet goed weten wat de volgende actie is? Wil je jezelf veel beter leren kennen en met die inzichten echt aan de slag gaan? Dan ben je misschien klaar voor een intensieve en exclusieve periode waarin je snel en hard gaat groeien, op diverse vlakken.

 

Misschien?

Ja misschien, want je moet er echt klaar voor zijn. Je moet zelf de regie willen pakken en tijd en energie in jezelf kunnen en willen stoppen. Dat vraagt echt wat van jou. Daarom is dit ook niet voor iedereen. Je moet eerlijk naar jezelf durven kijken. Je moet bereid zijn om met jezelf aan de slag te gaan. Je moet willen leren hoe je buiten je comfortzone acties kan nemen en je moet willen ontdekken hoe jouw 3.0 versie eruit kan zien.

 

Als je er klaar voor bent, laten we dan kijken of ik de persoon ben die jou kan ondersteunen om bij dat volgende level te komen. Die dromen in acties om te zetten en die jou scherp houdt op doen, durven en ervoor blijven gaan.

Natuurlijk kan je altijd een losse sessie boeken om hier aan te werken. Wil je hele concrete stappen zetten, je doelen onderzoeken en realiseren dan is het vijf maanden traject voor jou de manier om in korte tijd veel te bereiken en heb je aan mij een toegewijde en actieve coach die je meeneemt in jouw proces.

 

Het JOH Exclusive Coaching traject van vijf maanden is specifiek voor jou als je:

•Hele concrete doelen wilt leren stellen, die je kan behalen in een door jou vastgestelde periode.

•Gemotiveerd en geïnspireerd wilt worden.

•Wilt groeien op een manier die bij je past en die jouw talenten en kwaliteiten blootlegt en vergroot. 

•Je energie wilt verhogen en oplossingsgericht aan de slag wilt gaan. Een nieuwe koers uit wilt zetten voor je carrière en persoonlijk leven.

•Vijf maanden commitment kan geven en wekelijks tijd vrij kan maken om in je ontwikkeling te steken.

•Vijf maanden terug wilt kunnen vallen op je life & career coach die je met advies, coaching en kennis terzijde staat in deze periode van je leven waarin je echt zaken gaat veranderen. Dit zijn levens veranderende maanden waarin je een nieuw perspectief krijgt op je huidige leven en persoonlijke successen. 

•Er echt klaar voor bent. Je klaar bent met worstelen en je wilt (her)ontdekken hoe het leven nog leuker en verrijkend kan zijn.

 

Ben jij enthousiast en heb je het idee dat dit voor jou op dit moment de beste stap is die je kan maken? Neem dan contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen door me te bellen op 06-81197637 of stuur me een mail via info@jijonderneemthet.nl  Dan maken we snel een afspraak, leren we elkaar kennen en wordt het snel duidelijk of we een goede match zijn en jij eraan toe bent om grote stappen te zetten. 

 

Vijf maanden "exclusieve" aandacht

Ben je er klaar voor en heb je besloten dat mijn persoonlijkheid en mijn werkwijze bij jou past, dan starten we het traject met een sessie waarin duidelijk wordt wat je huidige situatie is en waar vandaan we vertrekken. De knelpunten worden duidelijk en we zoomen vooral in op de doelen die je wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Dat is slechts het begin, want tijdens de vijf intensieve maanden die we samen aan gaan, hebben we elke twee weken contact (via Skype of andere online kanaal), zien we elkaar maandelijks "live" en ben ik er buiten die contactmomenten altijd om jou van advies te voorzien en je vragen te beantwoorden. 

In dit traject krijg je exclusieve aandacht. Ik houd je scherp, ik ben altijd drie dagen per week bereikbaar (in de zomervakantie minimaal één dag per week, maar meestal meer). Je kan al je vragen voorleggen en advies inwinnen.  

 

Deze intensieve vorm van begeleiding kan ik je aanbieden omdat de mensen voor wie dit traject de stap is naar het volgende level er klaar voor zijn om:

 

* De verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen leven. Ze maken tijdens deze intensieve periode gebruik van mijn kennis en kunde maar begrijpen dat ze zelf de stappen moeten zetten.

* De diepte in te gaan in hun zelfonderzoek en met de inzichten aan de slag te gaan.

* De energie die je krijgt van je coach en de inzichten die je opdoet, om te zetten in positieve acties en resultaten in je ondernemerschap en persoonlijke leven, waardoor ik weer energie krijg van jou en we elkaar zo steeds naar een hoger plan tillen.

 

Mijn visie

Groei komt in inzichten, lessen, banen, mensen, mogelijkheden en op vele andere manieren en het liefst op meerdere manieren tegelijk. Om je groei op zoveel mogelijk terreinen te bevorderen maak ik in mijn werk gebruik van een combinatie van career coaching & life coaching. Zaken lopen altijd door elkaar heen. Als je op je werk niet lekker gaat, heeft dat ook altijd in je privéleven zijn weerslag. Werk en leven loopt altijd  in elkaar over, je kan het niet los van elkaar zien.

 

Als jij bijvoorbeeld de wens hebt om meer als internationaal spreker aan de slag te gaan, moet het thuis mogelijk zijn om afwezig te zijn. Wil je opklimmen in het bedrijf waarin je werkzaam bent of veranderen van baan en een studie volgen, dan moet je thuis de ruimte en tijd krijgen om hiervoor te gaan. Wanneer je doelen helder zijn, is de volgende stap je strategie hiervoor uit te gaan zetten. Een vast onderdeel bij het vaststellen van je strategie is het TWIST personal branding model en een BaZi Karakteranalyse. Beide zijn bij dit exclusieve traject inbegrepen.

TWIST model

 

Met het TWIST model breng je in kaart wat jouw onderscheidende personal branding is en wordt in vijf stappen duidelijk wat jouw sterke punten zijn, wat je expert maakt in jouw vakgebied en wat dat omvat, hoe je expertise een unieke twist kan geven en hoe je jouw persoonlijkheid verweeft in het geheel.

 

Als je deze puzzel hebt gelegd, ben je zoveel beter in staat om naar buiten toe te communiceren wie je bent en wat je wilt. Je hebt een tool in handen die je helpt om ook op andere vlakken je doelen te bereiken. Zelfkennis is altijd de sleutel. Het vinden van jouw personal branding is een proces waar we tijdens het traject de tijd voor nemen maar waar we wel direct mee aan de slag gaan, omdat we de uitkomsten gebruiken bij alle volgende stappen die je zal zetten.

 

Na het bepalen van je doelen, is je personal branding dus de volgende stap. Daarmee heb je heel helder en concreet in kaart gebracht wat voor jou te nemen acties en te nemen stappen zijn. Doordat je nu zo duidelijk weet wat je wilt en hoe je dat kan gebruiken, ben je enorm gemotiveerd. De hoogste tijd om je dagelijkse acties op een rij te zetten en te beginnen met het verwezenlijken van je doelen.

 

Wanneer ben je op je effectiefst?

Het personal branding model geeft je ook veel antwoorden waarmee je je effectiviteit zal verhogen. Je weet immers welke acties je het beste in kan zetten en op welke manier je jezelf kan profileren. Je hebt door zelfonderzoek antwoorden gekregen op vragen die je inzichten geven over de manier waarop jij het meeste gedaan en voor elkaar krijgt, oftewel hoe effectief jij bent.

Persoonlijke effectiviteit

 

Voor het bepalen van je persoonlijke effectiviteit gaan we op zoek naar de manier waarop jij het prettigste werkt, onder welke voorwaarde en in welke omgeving. Het grondig onderzoeken van je persoonlijke effectiviteit helpt je niet alleen om die acties te nemen die het verschil gaan maken en die je het gevoel geven dat je met plezier en enthousiasme aan het werk bent, ze schelen je enorm veel tijd en energie.

 

Je stopt met het uitvoeren van het kunstje van een ander. Je gaat niet meer mee op de energie van een ander, maar je vliegt op de energie van je eigen dromen. Die energie laad je op en geeft je vleugels om heel ver te vliegen.  Het zorgt voor duurzaam resultaat in plaats van instant oplossingen. Je voelt rust en vertrouwen waar je steeds op terug kan vallen.

 

Op deze drie terreinen (doelen, personal branding & effectiviteit) bevinden we ons gedurende je exclusieve vijf maanden coaching. We keren steeds terug naar deze basis en zorgen er voor dat  je een goede en solide basis hebt waarop je daarna verder kan in het volste vertrouwen dat er nog veel meer resultaten op je pad gaan komen en je nog grotere successen zal boeken. En dat op een manier die bij jou past, die jou voldoening en plezier geeft in je werk en persoonlijk leven. 

 

Op een rij, de inhoud van de "JOH Exclusive Coaching"

 

•Aan de hand van het TWIST model brengen we je doelen, personal branding en effectiviteit in kaart, hiervoor ontvang je het werkboek waar je ongeveer 8 tot 12 u tijd aanbesteed. 

•Je ontvangt je persoonlijke BaZi Karakteranalyse kaart die we inzetten tijdens de coaching

•Je ontvangt vijf maanden intensieve coaching, advies en ondersteuning

•Indien nodig zetten we extra nog een persoonlijkheidstest in om je kwaliteiten en groeikansen nog beter in beeld te brengen

•We hebben elke twee weken contact

•Elke maand hebben we een sessie van circa 1,5 uur, in de eerste sessie trekken we 3 tot 3,5 uur uit om van start te gaan

•Als je coach heb ik een hoge bereikbaarheid voor al je vragen en zijn er verschillende manieren om contact te leggen

•Je gaat in vijf maanden grote stappen zetten op persoonlijk vlak en je krijgt heel veel tools in handen die jou de rest van je leven gaan ondersteunen.

 

Om de doelen te bereiken die jij voor ogen hebt, is het nodig om commitment te hebben en je moet bereid zijn om zaken anders aan te pakken. Eerlijk naar je eigen functioneren durven kijken en vooral op zoek willen gaan naar de manier waarop jij efficiënt en doeltreffend bent. Wanneer je besluit om voor het exclusieve traject te gaan, ben je bereid om te investeren in jezelf en kan je niet wachten om aan de slag te gaan. Je wilt het nu echt gaan doen!

Wanneer kies je voor mij als jouw coach?

- Als je mijn actie gerichte mindset en energie hard nodig hebt om je eigen energie weer op de rit te krijgen

- Als je mijn kennis over doelen, positionering en effectiviteit wilt gebruiken en toepassen in je eigen leven en onderneming

- Als je een persoonlijke benadering & aanpak wilt

- Als je de diepte in wilt en durft. Ik heb niet veel met smalltalk.

- Als je begrijpt dat andere acties nodig zijn, als je ander resultaat wilt bereiken

- Als je bereid bent een ander perspectief te kiezen en te onderzoeken in hoeverre dat bij jou past of voor jou geldt.

- Als je veel tools aangereikt wilt krijgen die ik je leer gebruiken.

 

Referentie

"Op het moment dat ik iemand zocht om mij met mijn marketing te ondersteunen heb ik besloten dat ik op mijn gevoel zou kiezen. Na het eerste vrijblijvende gesprek met Cisca stond ik buiten en wist ik direct: “Met haar ga ik werken”.  En ik ben nog steeds blij met die beslissing. Cisca heeft me bedrijfsmatig geholpen met structuur en richting. Maar nog belangrijker, ze ondersteund me ook in mijn persoonlijke proces. Zij voelt vaak aan wat ik nodig heb, relativeert zaken en geeft me duidelijke handvatten. Voor het bedrijfsmatige deel heb ik haar benaderd maar vooral het persoonlijke in haar aanpak is voor mij van onschatbare waarde. Een extra die ik niet graag had willen missen." Gerda Brussé - https://jouwnatuurlijkevenwicht.nl/

 

 

De kosten van het JOH exclusive  coaching traject

Als je kiest voor betaling ineens, betaal je €2297,-,- excl btw. Of €459,50,- excl btw per maand. 

 

Voel je dat dit voor jou de manier is om met je persoonlijke uitdagingen en vraagstukken aan de slag te gaan? Krijg je er energie van? Ben je enthousiast en wil je van start? Neem dan contact met me op, dan checken we eerst of wij een goede match zijn. Je kan me een mail sturen via info@jijonderneemthet.nl of bel me op 06-81197637 om kennis te maken. Dat kan via de telefoon maar ook op locatie. Daarna beslissen we samen of we aan het werk gaan. 

Ben je benieuwd naar de weg die ik heb opgelegd en mijn visie? Op de pagina Cisca lees je meer.