JOH Exclusive Business Coaching
Wil je grote stappen maken? Ben je toe aan het volgende level? Klaar om te springen naar grote hoogte? Wil je afrekenen met onzekerheden, klein denken en niet goed weten wat de volgende actie is? Dan ben je misschien klaar voor een intensieve en exclusieve periode waarin je snel en hard gaat groeien, op diverse vlakken.

 

Misschien?
Ja misschien, want je moet er wel echt klaar voor zijn. Je moet zelf de regie willen pakken en tijd en energie in jezelf en je bedrijf kunnen en willen stoppen. Dat vraagt echt wat van jou. Daarom is dit ook niet voor iedereen. Je moet eerlijk naar jezelf durven kijken. Je moet bereid zijn om met jezelf aan de slag te gaan. Je moet willen leren hoe je buiten je comfortzone acties kan nemen en je moet willen ontdekken hoe het ondernemerschap voor jou als een verrijking kan voelen. 

Het JOH Exclusive Business Coaching traject van vjif maanden is specifiek voor jou en jouw bedrijf geschikt als je:

 • Zowel persoonlijk als zakelijk snel en hard wilt groeien en resultaten wilt bereiken.
 • Hele concrete doelen wilt leren stellen, die je kan behalen in een door jou vastgestelde periode.
 • Gemotiveerd en geïnspireerd wilt worden.
 • Je omzet wilt laten groeien op een manier die bij je past en waarvoor je niet hoeft te pushen of te trekken aan potentiële klanten.
 • Je energie wilt verhogen en oplossingsgericht aan de slag wilt gaan.
 • Vijf maanden commitment kan geven en wekelijks tijd vrij kan maken om in je bedrijf en je ontwikkeling te steken.
 • Vijf maanden terug wilt kunnen vallen op je businesscoach die je met advies, coaching en kennis terzijde staat in deze periode van je leven waarin je echt zaken gaat veranderen. Dit zijn levensveranderende maanden waarin je een nieuw perspectief krijgt op je huidige leven en zakelijke successen.  
 • Er echt klaar voor bent. Je klaar bent met worstelen en je wilt (her)ontdekken hoe ondernemen leuk en verrijkend kan zijn.

Ben jij enthousiast en heb je het idee dat dit voor jou op dit moment de beste stap is die je kan maken? Neem dan contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen door me te bellen op 06-81197637 of stuur me een mail via cisca@jijonderneemthet.nl  Dan maken we snel een afspraak, leren we elkaar kennen en wordt het snel duidelijk of we een goede match zijn en jij eraan toe bent om grote stappen te zetten.

Vijf maanden "exclusive" aandacht
 Ben je er klaar voor en heb je besloten dat mijn persoonlijkheid en mijn werkwijze bij jou past, dan starten we het traject met een sessie waarin duidelijk wordt wat je huidige situatie is en waar vandaan we vertrekken.

 

 

De knelpunten worden duidelijk en we zoomen vooral in op de doelen die je wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Dat is slechts het begin, want tijdens de vijf intensieve maanden die we samen aan gaan, hebben we elke twee weken contact (via Skype of andere online kanaal), zien we elkaar maandelijks "live" en ben ik er buiten die contactmomenten altijd om jou van advies te voorzien en je vragen te beantwoorden. 

In dit traject krijg je exclusieve aandacht. Ik houd je scherp, ik ben altijd drie dagen per week bereikbaar (in de zomervakantie minimaal één dag per week, maar meestal meer). Je kan al je vragen voorleggen en advies inwinnen over alle facetten van het ondernemerschap. Je ontvangt coaching op het zakelijke en persoonlijke stuk. Niet alleen je ondernemerschap en je business staan centraal ook jouw persoonlijke vraagstukken komen aan bod. Want je kan je zakelijke ontwikkeling en vraagstukken niet los zien van je persoonlijk leven. Deze zijn nauw met elkaar verbonden.

Deze intensieve vorm van begeleiding kan ik je aanbieden omdat de mensen voor wie dit traject de stap is naar het volgende level er klaar voor zijn om:

 • De verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen leven. Ze maken tijdens deze intensieve periode gebruik van mijn kennis en kunde maar begrijpen dat ze zelf de stappen moeten zetten.
 • De diepte in te gaan in hun zelfonderzoek en met de inzichten aan de slag te gaan.
 • De energie die je krijgt van je coach en de inzichten die je opdoet, om te zetten in positieve acties en resultaten in je ondernemerschap en persoonlijke leven, waardoor ik weer energie krijg van jou en we elkaar zo steeds naar een hoger plan tillen.

Mijn visie
Mijn visie is dat je altijd zakelijk groeit als je persoonlijk groeit en dat je persoonlijk groeit als je zakelijk groeit. Groei komt in inzichten, lessen, omzet, mogelijkheden en op vele andere manieren en het liefst op meerdere manieren tegelijk. Om je groei op zoveel mogelijk terreinen te bevorderen maak ik in mijn werk gebruik van een combinatie van business coaching en life coaching. Vooral voor zelfstandigen loopt werk en leven zo in elkaar over, dat je het niet los van elkaar kan zien.

Op drie terreinen gaan we daarmee aan de slag. Ten eerste met doelen stellen voor je onderneming en doelen voor je persoonlijk leven. Deze houden waarschijnlijk onderling verband met elkaar. Want als je tijd wilt vrijmaken voor je gezin, relatie of wanneer je een "globetrotter" bent, is het belangrijk dat je zakelijk de vorm vindt waarin je flexibel kan werken en je eigen tijd in kan delen. Als je de wens hebt om meer als internationaal spreker aan de slag te gaan, moet het thuis mogelijk zijn om afwezig te kunnen zijn. Wanneer je doelen helder zijn, is de volgende stap je strategie hiervoor uit te gaan zetten. Een vast onderdeel bij het vaststellen van je strategie is het TWIST positionering- en personal branding model.
 
TWIST Positioneringsmodel
Met het TWIST positioneringsmodel voor het kiezen van je positie in de markt en het in kaart brengen van een onderscheidende personal branding ga je in vijf stappen in kaart brengen wat jouw sterke punten zijn, wat je expert maakt in jouw vakgebied en wat dat omvat, hoe je je merk een unieke twist kan geven en hoe je jouw persoonlijkheid verweeft in het geheel.

Als je deze puzzel hebt gelegd, ben je zoveel beter in staat om naar buiten toe te communiceren over je bedrijf, je expertise en je ondernemerschap. Je hebt voor de komende jaren een focus gevonden die je om kan zetten in al je communicatie uitingen. Die je toe kan passen in storytelling, FB advertenties en bijvoorbeeld illustraties.

Je hebt ermee veel antwoorden op ondernemersvragen gekregen, de vraagstukken die je hebt zijn veel makkelijker op te lossen omdat je duidelijke kaders hebt en je focus is gezet. Het vinden van jouw positionering is een proces waar we tijdens het traject de tijd voor nemen maar waar we wel direct mee aan de slag gaan, omdat we de uitkomsten gebruiken bij alle volgende stappen die je zal zetten.

Na het bepalen van je doelen, is je positionering dus de volgende stap. Daarmee heb je heel helder en concreet in kaart gebracht wat voor jou te nemen acties en te nemen stappen zijn. Doordat je nu zo duidelijk weet wat je wilt en hoe je dat gaat gebruiken, ben je enorm gemotiveerd. De hoogste tijd om je dagelijkse acties op een rij te zetten en te beginnen met het verwezenlijken van je doelen.

Wanneer ben je op je effectiefst?
Het positioneringsmodel heeft je veel antwoorden gegeven waarmee je je effectiviteit zal verhogen. Je weet immers welke zakelijke acties je het beste in kan zetten en op welke manier je jezelf gaat profileren. Ook persoonlijk heb je door zelfonderzoek antwoorden gekregen op vragen die je inzichten geven over de manier waarop jij het meeste gedaan en voor elkaar krijgt, oftewel hoe effectief jij bent.

 

Persoonlijke effectiviteit

Voor het bepalen van je persoonlijke effectiviteit gaan we op zoek naar de manier waarop jij het prettigste werkt, onder welke voorwaarde en in welke omgeving. Wie moet jij zijn om datgene te doen wat je bereiken wilt? Gecombineerd met de zakelijke effectiviteit die bij jouw aanbod, doelgroep, keuzes en onderneming past, heb je uiterst sterke handvatten waarmee je grote slagen gaat maken. Het grondig onderzoeken van je persoonlijke effectiviteit helpt je niet alleen om die acties te nemen die het verschil gaan maken en die je het gevoel geven dat je met plezier en enthousiasme aan het werk bent, ze schelen je enorm veel tijd en energie.

 


Je bent namelijk gestopt met het uitvoeren van het kunstje van een ander. Je gaat niet meer mee op de energie van een ander, maar je vliegt op de energie van je eigen dromen. Die energie laad je op en geeft je vleugels om heel ver te vliegen.  Het zorgt voor duurzaam resultaat in plaats van instant oplossingen.

Als je niet steeds mee wilt gaan met de nieuwste trend, je niet langer van de ene naar de andere workshop wilt hoppen op zoek naar de gouden tip of de magische pil dan moet je op onderzoek uit om te ontdekken wat voor jou persoonlijk werkt, waar jij mee gebaat bent, wat voor jouw klanten werkt. Dat wil niet zeggen dat je in de snel veranderende markt nooit meer je strategie hoeft aan te passen maar het geeft je heel veel rust en vertrouwen waar je steeds op terug kan vallen.

Op deze drie terreinen (doelen, positioneren & effectiviteit) bevinden we ons gedurende je exclusieve vijf maanden coaching. We keren steeds terug naar deze basis en zorgen er daarom voor dat  je een goede en solide basis hebt waarop je daarna verder kan in het volste vertrouwen dat er nog veel meer resultaten op je pad gaan komen en je nog grotere successen zal boeken. En dat op een manier die bij jou past, die jou voldoening en plezier geeft in je werk. Een duurzame oplossing die je ondernemerschap zal laten groeien en stabiel staat voor de toekomst.
 
Op een rij, de inhoud van de JOH Exclusive Business Coaching 

 • Aan de hand van het JOH model brengen we je doelen, positionering en effectiviteit in kaart
 • Je ontvangt vijf maanden coaching, advies en ondersteuning
 • We hebben elke twee weken contact
 • Om de maand hebben we een sessie van circa 1,5 uur tot 2uur, in de eerste sessie trekken we 3 tot 3,5 uur uit om van start te gaan. We hebben dus een sessie in de eerste maand, derde en vijfde maand
 • Als je business coach heb ik een hoge bereikbaarheid voor al je vragen en zijn er verschillende manieren om contact te leggen
 • Je gaat in vijf maanden grote stappen zetten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak en je krijgt heel veel persoonlijke tools in handen die jou de rest van je leven gaan ondersteunen. Zo ontvang je o.a. je persoonlijke BaZi karakteranalyse kaart met uitleg.

Om de doelen te bereiken die jij voor ogen hebt, is het nodig om commitment te hebben en je moet bereid zijn om zaken anders aan te pakken. Eerlijk naar je eigen functioneren durven kijken en vooral op zoek willen gaan naar de manier waarop jij jouw ondernemerschap zo efficiënt en doeltreffend mogelijk in kan vullen. Wanneer je besluit om voor het exclusieve traject te gaan, ben je bereid om te investeren in jezelf en kan je niet wachten om aan de slag te gaan. Je wilt het nu echt gaan doen!

Omdat je nu de stappen gaat zetten die nodig zijn voor je volgende level is in het Exclusive Business Coaching traject een bedrag gereserveerd van €450,- waarin we de uitkomsten van jouw positionering om kunnen zetten in tekst, beeld of bijvoorbeeld een FB campagne. Je gereserveerde bedrag zetten we in binnen mijn team die samen met ons een deel van je werkzaamheden uit handen neemt.

Wanneer kies je voor mij als jouw business coach?
 Als je mijn actie gerichte mindset en energie hard nodig hebt om je eigen energie weer op de rit te krijgen
 Als je mijn kennis over doelen, positionering en effectiviteit wilt gebruiken en toepassen in je eigen leven en onderneming
 Als je een persoonlijke benadering & aanpak wilt
 Als je de diepte in wilt en durft. Ik heb niet veel met smalltalk.
 Als je begrijpt dat je deze exclusive businesscoaching niet los kan zien van persoonlijke (life)coaching.
 Als je naast coaching ook concreet advies wilt over je teksten, website, beeld en andere communicatie- uitingen
 Als je begrijpt dat andere acties nodig zijn, als je ander resultaat wilt bereiken
 Als je bereid bent een ander perspectief te kiezen en te onderzoeken in hoeverre dat bij jou past of voor jou geldt.


 Referentie
 "Op het moment dat ik iemand zocht om mij met mijn marketing te ondersteunen heb ik besloten dat ik op mijn gevoel zou kiezen. Na het eerste vrijblijvende gesprek met Cisca stond ik buiten en wist ik direct: “Met haar ga ik werken”.  En ik ben nog steeds blij met die beslissing. Cisca heeft me bedrijfsmatig geholpen met structuur en richting. Maar nog belangrijker, ze ondersteund me ook in mijn persoonlijke proces. Zij voelt vaak aan wat ik nodig heb, relativeert zaken en geeft me duidelijke handvatten. Voor het bedrijfsmatige deel heb ik haar benaderd maar vooral het persoonlijke in haar aanpak is voor mij van onschatbare waarde. Een extra die ik niet graag had willen missen." Gerda Brussé - www.slankfitenenergiek.nl

 

De kosten van het JOH exclusive business coaching traject
Als je kiest voor betaling ineens, betaal je €2797,-,- excl btw.  Wil je in 2 termijnen betalen, dan betaal je €1400,- bij aanvang en na twee maanden nogmaals €1400,- excl btw.  Betaal je liever maandelijks, dan betaal je elk maand €700,- excl btw.

Voel je dat dit voor jou de manier is om met je onderneming en ondernemerschap naar het volgende level te gaan? Voel je de energie? Neem dan contact met me op om te zien of wij een goede match zijn. Je kan me een mail sturen naar cisca@jijonderneemthet.nl of bel me op 06-81197637 om kennis te maken. Dat kan via de telefoon maar ook op locatie. Daarna beslissen we samen of we aan het werk gaan.

 

Ben je op het punt waarop je je volgende stap gaat zetten?
Wil je naar het volgende level maar besef je dat je daarvoor als zelfstandige ondernemer een motivator nodig hebt, een mentor en coach die je stap voor stap begeleidt en je laat zien welke mogelijkheden je hebt en welke afweging je kan maken? Begrijp je dat je voor een ander resultaat, andere acties nodig zijn, je andere keuzes moet maken? Besef je dat je om zakelijk te groeien ook persoonlijk zal moeten groeien. Wil jij er veel meer uithalen? Uit je onderneming, je expertise en uit jezelf? Dan is dit je kans om vijf maanden aan de slag te gaan en grote stappen te zetten naar je volgende level.

 

Elke maand kunnen er maximaal twee ondernemers starten met het JOH Exclusive Business Coaching traject omdat ik de klanten van dit traject mijn volle aandacht en tijd wil kunnen geven. Ben jij één van de twee ondernemers die deze maand hun eigen toekomst bepalen en eruit gaan halen wat erin zit?

Als klant van mijn meest exclusieve coaching traject krijg je ook extra kennis in de vorm van updates en persoonlijke aanbevelingen van BaZi Karakteranalyse en spirituele Feng Shui als extra tools. Bel naar 06-81197637 als je vandaag nog het besluit neemt om het vanaf morgen op jouw meest succesvolle manier ooit te gaan doen. De manier die past bij jouw persoonlijkheid, jouw expertise en aanbod.

Ik ben er klaar voor. Jij?