Make It Personal

Maak het persoonlijk en ontdek jouw manier. 

Herken je het volgende?

 • Je weet nog steeds niet zeker of je nu echt je talenten benut en ze allemaal inzet.
 • Je weet dat je je potentieel nog niet ten volle benut
 • Je weet ook niet goed wat je potentieel precies is of je komt er niet toe de plannen daarvoor uit te werken en om te zetten in een concreet plan.
 • Je hebt meerdere plannen op de plank liggen maar het lukt je niet om er prioriteit van te maken of ze helemaal kloppend te maken en goed te omschrijven en aan te pakken.
 • Je doet je business en/of werk nog steeds niet op de manier die het beste bij jou past.

Vaak weet je niet meer goed wat jouw manier nu precies is omdat je niet hebt geleerd naar jezelf te luisteren en je eigen pad te bewandelen maar geleerd hebt om op de gebaande paden te blijven. Dat maakt het lastig om te weten of te voelen wat nu echt bij jou hoort en wat je hebt overgenomen van anderen of jezelf hebt aangeleerd.

Ik herken dat en daar liep ik zelf ook tegenaan. Ik werkte keihard aan mijn bedrijf en leerde alles over marketing en sales maar ik merkte dat het niet bij me paste om het op de gangbare manier te doen, ik wilde dicht bij mezelf blijven maar wilde ook zichtbaar zijn.

 

Vanuit het ondernemen kwam ik erachter dat je persoonlijkheid zo’n grote invloed heeft, dat die bijna alles bepalend is voor hoe je werkt en wat je doet en denkt. Dat veranderen of voor je laten werken kan zeker, maar daarvoor moet je wel weten hoe jouw persoonlijkheid nu precies in elkaar zit. Je moet weten wat je natuurlijke talenten en eigenschappen zijn die jij juist wel in kan zetten voor succes en bij een ander niet zo veel resultaat zullen hebben. 

Na heel veel studie en opleidingen heb ik in kaart gebracht wat het is wat jouw succesvol maakt of kan maken en wat je beter niet kan doen of niet natuurlijk is voor jou en wat je als je het nodig hebt voor je business en je werk, je dan beter uit kan besteden aan iemand anders.

Als jij doet wat gaat stromen, dan heb je veel sneller en meer succes dan als je loopt te roeien tegen de stroom in en waarschijnlijk kost het je ook heel veel energie.

Je hebt al verschillende programma’s gevolgd maar je komt niet tot actie, je blijft struggelen of twijfelen over wat je kan doen of wilt doen en de manier van werken zoals je is geleerd, past niet bij jou. 

Ga je mee op ontdekking naar je aangeboren talenten en drijfveren?
Als je begint aan dit traject zal je heel veel ahhh’s ervaren en begrijpen dat je sommige dingen allang ergens wist maar ze negeerden en links liet liggen, want je had immers geleerd dat ….
Of je hebt dat jezelf verteld. Hoe je het ook voor waar hebt aangenomen, je kan nu beginnen om het los te laten en je werkelijke talenten en eigenschappen te omarmen en in te zetten.

Dat gaat niet van de één op de andere dag, je hebt immers heel veel moeite gedaan om hier te komen, vandaar dat we ook de tijd nemen om met je nieuwe kennis aan de slag te gaan en samen stap voor stap te gaan kijken wat het voor jou betekent om dit in je leven te integreren, in je business of je werk. 

Wat houdt het in?

Het programma is opgedeeld in drie centrale thema’s. 
* Jouw persoonlijkheid
* Jouw potentieel
* Jouw omgeving

Voor dit programma combineren we een aantal tools die ik me eigen heb gemaakt en waarvoor ik studies en opleidingen heb gevolgd en die ik inzet tijdens mijn individuele training en coaching. We starten met het in kaart brengen van jouw persoonlijkheid door middel van een BaZi Karakteranalyse (BaZi is een oosterse methode gebaseerd op je geboortedatum en tijd, welke inzicht geeft in je karakter, potentieel, talenten en valkuilen) en het bepalen van jouw Powertype. Jouw powertype wordt duidelijk nadat jij een online vragenformulier hebt ingevuld waarin verschillende vragen en situaties aan bod komen. Zie het als een vorm van een persoonlijkheidstest. 

Aan de hand van de uitkomsten uit je BaZi Karakteranalyse en Powertype schrijf je een eigen handleiding. Hierdoor voorkom je dat je de analyse uit het powerrapport en uit de BaZi karakteranalyse wel leest maar er uiteindelijk niks mee doet. We starten hier al met alles helemaal naar jou toe te personaliseren als zijnde een handleiding om de komende maanden mee te werken. Uit alle informatie die je krijgt schrijf jij op wat voor dit moment belangrijk voor je is. 

De volgende stap is om te zien waar je potentieel ligt. Naast de informatie hierover uit je BaZi kaart en Powertype kijken we ook naar de uitkomsten uit je personal branding werkboek die je in deze periode invult. Welk potentieel benut je nu nog niet, zou je wel willen benutten en op welke wijze kan je hiervoor zorgen, staan centraal in deze maand van je potentieel. Ook hier komen we weer uit bij een concrete handleiding die je erbij kan pakken en die niet ellenlange pagina’s beslaat maar uit maximaal twee A4 tjes die je snel er weer bij pakt en even doorleest.

In de derde periode kijken we naar je persoonlijke omgeving. Nu je je persoonlijkheid en potentieel hebt bepaalt, is het veel duidelijker om te zien of je omgeving helpend is aan het optimaal benutten en tot uiting komen van jouw persoonlijkheid en potentieel. 

We kijken hierbij onder andere naar kleurgebruik, Feng Shui in je huis en op je werkplek en naar de mensen in je directe omgeving. Een boeiend en zeer verhelderend onderdeel in dit programma waarbij je ervoor gaat zorgen dat als je metaforisch jouw persoonlijkheid en jouw potentieel als plantje zou zien, je het water gaat geven en in de zon zet om ze te laten groeien en bloeien. 

Je wordt je bewust hoe belangrijk jouw persoonlijke omgeving is. Je leert hoe je die omgeving kan beïnvloeden en veranderen op een manier die meer past bij wie jij bent en wat je wilt. 

In dit programma krijg je:

 1. Jouw persoonlijke BaZi kaart (hiervoor heb je je geboortedatum en tijd nodig. De tijd is essentieel. Weet je dit niet, dan kan je die opvragen bij de gemeente waarin je geboren bent.)
 2. Uitleg over jouw persoonlijke BaZi kaart
 3. We bepalen jouw Powertype via een onlinevragenformulier
 4. Middag waarin jouw Powertype bekend gemaakt wordt en wordt uitgelegd
 5. Werkboek in PDF : Personal Branding. In 100 vragen ontdek je je eigen brandingscapaciteit
 6. Feng Shui, Energiebeheer en kleurgebruik. Een plattegrond op A4 formaat van je huis of kantoor of werkplek is handig. 
 7. Gedurende het programma schrijf je je eigen handleiding komend uit het Powertype rapport van .. bladzijden, jouw BaZi kaart en de de kennis uit de kleurenanalyse, Feng Shui en het energiewerk dat je doet.
 8. Gedurende de loop van het programma kan je minimaal drie tot maximaal vier trainingen bijwonen, je kan kiezen uit de opgegeven data op de agenda.
 9. Via de online FB groep waarin Q&A sessies worden gegeven kan je vragen stellen.
 10. Ook kan je via de mail vragen stellen gedurende de tijd dat jouw programma loopt.
 11. Een online één op één sessie met Cisca van maximaal 45 minuten.

 

 

Een super interessant programma waarin je duidelijk wordt wie jij echt bent zonder je geconditioneerde lagen. Een programma waarbij je jezelf gaat omarmen en je talenten echt gaat zien. Je ziet hoe je je potentieel echt aan kan spreken en voor je kan laten werken. Tegelijkertijd begrijp je hoe belangrijk en vormend jouw omgeving is geweest en is. Door de inzichten die je op doet, weet je hoe je die omgeving kan veranderen of aan kan passen zodat deze veel meer past bij wie jij echt bent. 

Je investering in dit programma bedraagt €497,- excl btw of vijf termijnen van €110,- p.m. excl btw.  Wil je dit programma inzetten voor je business dan kan je voor €555,- excl btw dit programma inclusief het online programma Jij Onderneemt Het volgen.

Reken op een investering qua tijd van gemiddeld 2u tot 3u per week naast de trainingsmiddagen. Wil je deelnemen aan dit programma en heb je al een BaZi kaart analyse gedaan of bijvoorbeeld het werkboek personal branding al aangeschaft?. Stuur dan een mail voor een aangepaste prijs voor jouw deelname.