TWIST Positioneringsmodel

 

Het positioneringsmodel voor zelfstandigen van Jij Onderneemt Het is specifiek ontwikkelt en gericht op zelfstandigen en ondernemers die een dienst verkopen. Het invullen van het model geeft houvast en richting voor wie nog niet met positioneren en personal branding bezig is geweest en voor zelfstandigen die al langer bezig zijn geeft het inzicht in hoe ver ze staan in dit proces en het maakt duidelijk of je na de start iets uit het oog bent verloren.
 
Monique: “Dit werkboek van Cisca is echt een feestje! Ik vind het heel knap hoe deze methode je op een speelse manier uitdaagt om naar jezelf te kijken en je tegelijkertijd door een schat aan theorie leidt.  Het invullen van dit werkboek heeft me veel bruikbare inzichten gegeven. Je persoonlijke eigenschappen worden verbonden met de zaken die je wilt bereiken in je bedrijf. Dat is mooi. Het helpt je om in je bedrijf dichtbij jezelf te blijven en keuzes te maken die daarbij passen.
Na afronden van het boek heb ik direct de eerste stappen gezet op het pad van gerichte positionering.
Gezien de grote hoeveelheid informatie en oefeningen zou ik halverwege het boek een gesprek met Cisca aanraden. Dank je wel, Cisca!"
Mo, www.mo-factor.nl

Waarom kiezen klanten voor jou? Wat heb jij je klanten te bieden en wat maakt jou uniek? Je denkt misschien dat je het antwoord op deze vragen al weet. Bij elke positionering en personal branding die ik samen met mijn klanten doe, zie ik verrassende uitkomsten.

Nieuwe invalshoeken en inzichten. Ook blijkt dat na een positionering en personal brandingssessie klanten eindelijk naar buiten durven te treden met hun talenten en kwaliteiten. Ze hebben zwart op wit hun sterke punten bevestigd gekregen en zijn er klaar voor om het met de wereld te delen.

Wampie: " Dit werkboek geeft eerst goed zelfinzicht, waardoor je 'why' ook (weer) helder wordt. Dat is al heel waardevol. Verder heb ik een goed onderbouwde visie op mijn professionele toekomst gekregen en hoe ik me daarin wil profileren. Ik zou iedereen ondernemer adviseren om dit regelmatig te doen." Wampie van Arkel - Van Arkel Familierecht

Zelf op onderzoek
Je kan nu zelf onderzoeken waar jouw ondernemerskracht ligt en waar jouw persoonlijk ondernemerschap zich onderscheidt van andere aanbieders in jouw markt. Je komt tot verrassende en herkenbare inzichten en bent na het doorwerken van dit werkboek in staat om je eigen positionering- en personal branding te bepalen met het unieke TWIST model. 

Je krijgt aan de hand van 100 vragen inzicht in je persoonlijke drijfveren, talenten & kwaliteiten en vertaald deze naar een uniek en authentiek aanbod.

Eva: "Met dit werkboek wordt je aan de hand meegenomen in de spiegel te kijken van jezelf en jouw bedrijf. Door een constant terugkijken, stappen te zetten, vooruit te kijken en weer terug te kijken kom je steeds dichter bij je eigen positioneren en personal branding. Een prettige verhouding theorie en uitvoering. Wees bereid om echt naar jezelf en je bedrijf te kijken en je gaat met dit werkboek hele grote stappen zetten!

Eva Lut - www.be-organizzed.nl

Je positionering en personal branding kiezen is een proces waar je de tijd voor moet nemen. Met dit werkboek wordt je stap voor stap door dit proces heen geloodst. Reken er op dat je zeker 8 tot 10 uur nodig hebt om het werkboek helemaal in te vullen en het proces te doorlopen. Maak dus echt tijd om je positionering en personal branding tot stand te brengen. Je kan het beter in één keer goed doen dan het half neerzetten.

Mireille: Met heel veel plezier heb ik dit leerzame werkboek doorgenomen. Het is niet alleen prettig geschreven maar het geeft je door de fijne vraagstelling meteen een boost om door te willen gaan. Ondanks dat ik mijn zaak al 18 jaar heb heeft dit werkboek mij echt nieuwe inzichten gegeven en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik ECHT een nieuw logo wil, en dat ik een dikke bofkont ben met de solide basis die ik van huis meegekregen heb.

Juist voor mensen die vastlopen op een aantal dingen op zowel het zakelijke als het persoonlijke vlak vind ik dit een heel mooi werkboek. Soms confronterend maar ook heel verhelderend. Ik kan je adviseren zeker voor de versie te gaan met de online sessie. Cisca weet door de juiste vraagstelling zeker nog meer uit je te halen. Heerlijk toch om eens aan jezelf te werken, wij als ondernemers zijn zo vaak bezig voor anderen dat we onszelf wel eens vergeten. Dit is nou eens iets voor jezelf, iets waarvan je groeit op persoonlijk en zakelijk vlak.

Veel succes met dit super werkboek - Mireille - Huidverzorging Mireille - https://www.huidverzorging-mireille.nl/ 

 


Het werkboek dat je in 100 stappen naar je unieke positionering leidt, kan je geheel zelfstandig doen. Wil je vragen kunnen stellen of heb je meer begeleiding nodig dan is het ook mogelijk om het werkboek in combinatie met een medium sessie te boeken. Je ontvangt dan 1,5u advies en coaching bij het werkboek. Je kan dit desgewenst flexibel inzetten. Bijvoorbeeld een uur tijdens het invullen en een half uur na het afronden of andersom. Tijdens het bestellen kan je daarvoor de keuzemogelijkheid met medium sessie kiezen.

Brenda: "Dit werkboek gaf mij nieuwe inzichten en meer houvast op het gebied van branding en positioneren... en dat ondanks dat ik al een aardige weg heb afgelegd. Een aanrader! 

Brenda Wolswijk - Kids Department - www.kidsdepartment.nl


Het TWIST Positionering & Personal branding werkboek

In 100 vragen naar een unieke positionering. Aan de hand van de vragen werk je in vijf stappen naar een onderscheidend aanbod toe waarin jouw persoonlijk ondernemerschap centraal staat. Je kan kiezen of je het werkboek digitaal aangeleverd wilt krijgen of thuisbezorgd in een multomap van Jij Onderneemt Het.

TWIST Positionering & Personal branding werkboek

€ 54,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Ans: "Het werkboek TWIST, ontwikkelt door Cisca Stasse heeft mij op een heel actieve manier in contact gebracht met de vormgeving en inhoud van mijn bedrijf. Inspirerend vond ik het feit dat ik al in mijn jeugd zo bezig was met vormgeven, creativiteit, en zorg . Dit komt 100% terug in mijn bedrijf en zie ik ook als kernwaarden om steeds te verbeteren, te vernieuwen en aandacht te hebben. Ik zie dat er al veel is opgebouwd en dat de verbeterpunten ook precies liggen bij mijn valkuilen. Door inspiratie in het werkboek en aanmoediging van Cisca in gesprek heb ik weer nieuwe stappen gezet, en kan ik met recht zeggen dat ik trost ben op mijn bedrijf: KANS Voedingsadvies."