Personal branding voor ambitieuze persoonlijkheden met het TWIST-model

Personal branding is weten wie je bent, wat je kan, wat je wilt en dat overbrengen. Je presenteren als ware het een merk. Soms weet je dit bewust, soms onbewust maar vaak ook niet omdat je in een baan of branche bent gerold en niet eerder bezig bent geweest met wat je wilt bereiken in het leven. Je weet eigenlijk niet wat voor jou belangrijk is en waar je kansen liggen.  

 

Je weet vaak best wat een ander van je verwacht, maar wat verwacht je van jezelf?  Het is altijd een goed idee om te checken of je een compleet, volledig en actueel beeld hebt van je eigen zijn en kunnen.

 

Daarbij is personal branding is al lang niet meer een tool om alleen te gebruiken in je werk, ook in je persoonlijk leven pas je je branding toe om steeds vanuit de beste versie van jezelf beslissingen te nemen en acties te laten volgen.
“Laat mensen voor jou kiezen omdat jij je onderscheidt en duidelijk zichtbaar bent. Laat je niet langer intimideren door anderen en wees je bewust van je eigen unieke talenten en kracht.”

 

TWIST Personal Branding werkboek

Het wordt zoveel makkelijk voor je om te kiezen tussen alles wat kan en wat mogelijk is als je weet wat je echt neer wilt zetten. Het wordt ook veel makkelijk voor anderen om voor jou te kiezen. Omdat het duidelijk is wie jij bent, wat je te bieden hebt en welke waarde jij vertegenwoordigt. Of je dit nu toe gaat passen in een bedrijf, voor een werkgever of voor jezelf. Je personal branding bepalen is altijd winst.

 

Het TWIST Personal Brandingswerkboek voor ambitieuze persoonlijkheden leidt je in vijf stappen en 100 vragen naar jouw persoonlijke en unieke personal branding. Het geeft je de handvatten en kaders die je verder helpen in je werk en je persoonlijk leven.

 

Je personal branding bepalen is voor iedereen een handige tool om te gebruiken maar specifiek inzetbaar voor iedereen die: 

  • Vastloopt in zijn of haar werk.
  • Geen groeimogelijkheden meer ziet in zijn huidige baan.
  • Het ondernemerschap overweegt.
  • Het gevoel heeft dat er zoveel meer in zit maar dat het er niet uitkomt.
  • Behoefte heeft aan een tool die inzicht geeft in toekomstperspectief en toekomstwensen. 
  • Al eens bezig is geweest met personal branding maar nooit een echte analyse heeft gemaakt of de puntjes daarvan op de i wil zetten. 

Aan de hand van het werkboek ga je stap voor stap aan de slag met het beantwoorden van vragen. De vragen geven je inzichten en helpen je om de vervolgstap te maken in het proces. In totaal zijn er 100 vragen die je brengen bij jouw persoonlijke eindresultaat. Een personal branding die bij je past en die je naar buiten toe wereldkundig kan gaan maken op de manier die bij jou past.

 

Het invullen van het werkboek vraagt om een gemiddelde tijdinvestering van 8u tot 12u. Niet iets om even snel tussendoor te doen, maak er tijd voor vrij zodat je maximaal resultaat behaald. Hoe meer werk je ervan maakt, hoe duidelijker je branding zal worden. Want er is er natuurlijk maar één die het werk voor je kan doen en dat ben je zelf.

 

Het werkboek is verkrijgbaar in een e-werkboek. Je kan er ook voor kiezen om de gedrukte versie in een map thuis gestuurd te krijgen. Klik hiervoor in het bestelveld op de diverse mogelijkheden. Wil je vragen kunnen stellen of heb je meer begeleiding nodig dan is het ook mogelijk om het werkboek in combinatie met een medium sessie te boeken. Je ontvangt dan 1,5u advies en coaching bij het werkboek. Je kan dit desgewenst flexibel inzetten. Bijvoorbeeld een uur tijdens het invullen en een half uur na het afronden of andersom. Tijdens het bestellen kan je daarvoor de keuzemogelijkheid met medium sessie kiezen.


TWIST Personal Branding Werkboek

Je krijgt het werkboek digitaal toegestuurd. Je kunt direct aan de slag. In 100 vragen wordt je personal branding duidelijk. In 100 vragen doorloop je vijf fases en bepaal je jouw eigen en unieke personal branding.

€ 54,00

  • Beschikbaar

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk. Je kan me altijd mailen op info@jijonderneemthet.nl of bel naar 06-81197637.  

 

Succes met je branding!