Jouw persoonlijkheid en ambitie samen laten vallen

Wil je meer in je werk? Wil je die promotie, baan of overweeg je nog om in de toekomst voor jezelf te beginnen maar komen je plannen niet goed van de grond? Blijf je steken in twijfel? Twijfel aan jezelf? Aan je talenten? Of jij wel geschikt bent voor die baan? Dat team? Die werkgever? Het ondernemerschap? Of het de juiste tijd is om ....?  Herken je je hierin? 

Maak vandaag nog de beslissing om geen genoegen meer te nemen met waar je nu bent, met die twijfel of dat ontevreden gevoel en start de weg waar jouw persoonlijkheid en ambitie samen gaan vallen.

Vaak denken we dat we niet goed genoeg zijn. Anders zouden moeten zijn, handelen, denken en doen. Maar jouw persoonlijkheid is uniek en in plaats van jezelf te veroordelen kan je beter jezelf heel goed leren kennen. Want jij bezit unieke eigenschappen en talenten. 

Je moet het zelf gaan zien

Dat kunnen nog zo veel mensen tegen je zeggen. Je moet het zelf gaan zien. Als communicatieadviseur en life, career & businesscoach weet ik niet alleen tegen welke problemen je op kan lopen, hoe je jezelf soms danig in de weg kan zitten en welke hobbels je te nemen hebt. Ik weet hoe je dat kan tackelen, hoe je je wel bewust wordt van je talenten en kracht. Om vervolgens met je opgedane kennis het verschil te maken in je baan, bij je werkgever of in je eigen (toekomstige) bedrijf doordat ik jouw persoonlijkheid en ambitie kan vatten in woord en beeld. 

Ben je er klaar voor om jezelf door en door te leren kennen? Ben je klaar om ondanks de twijfel, de onrust en het nog niet helemaal zeker weten, toch op pad te gaan? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke sessie van een uur tot anderhalf uur. Na deze sessie weet jij hoe je verder kan en verder wilt. Samen of zelfstandig. 

Boek hieronder je sessie of neem persoonlijk contact op. 

 

Persoonlijke sessie

Tijdens een persoonlijke sessie gaan we samen kijken naar hoe jouw persoonlijkheid en ambitie samen kunnen vallen. Daarbij is jouw vraag het uitgangspunt van ons gesprek. We trekken daar ongeveer 1u tot 1,5u voor uit. Per sessie kan je bepalen of je een volgende sessie in wilt plannen of zelf verder kan. Ook is het mogelijk om een persoonlijkheidstest of BaZi Karakteranalyse toe te voegen aan je sessie of daar onderdeel van te laten zijn. Kijk hiervoor bij de kopjes BaZi en testen. 
Afspraken zijn mogelijk op diverse locaties of online. Eerst persoonlijk contact? Bel of mail naar 06-81197637 - cisca@jijonderneemthet.nl
Vermeld bij je bestelling op welke dag en tijd jij het beste kan en vergeet niet je telefoonnummer en emailadres in te vullen zodat ik binnen 24u tot 48u contact met je op kan nemen om de afspraak in te plannen. 

Persoonlijke sessie per uur (tot 1,5u)

€ 114,95

  • Beperkt beschikbaar