Welke richting kies jij in 2019?

Soms zijn er momenten in je leven waarop je niet duidelijk weet wat je vervolg is. Dat je niet weet welke keuze je het beste kan maken. Wat je volgende stap zal zijn. Het beste kan je jezelf dan de tijd geven om het antwoord te laten ontstaan.

Er kunnen omstandigheden zijn dat je daar niet op kan wachten. Je hebt duidelijkheid nodig en het liefst op zo'n kort mogelijke termijn. Is dat bij jou het geval, dan nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn eendaagse workshop Richting 2019 waarmee je vandaag al aan de slag kan gaan met het voorbereidende werkboek. 

Deze workshop is ideaal voor jou als je: 

 • een andere weg overweegt in te slaan 
 • je op werkvlak verandering wilt
 • je overweegt om voor jezelf te beginnen
 • je iets anders wilt doen maar niet precies weet wat
 • je in 2019 concrete doelen wilt bereiken
 • je meer richting kan gebruiken in je werk of persoonlijk leven

Zaterdag 15 december van 10u tot 17.30u Apollo Hotel Papendrecht

Om inzicht te krijgen in je volgende stap is het belangrijk om te weten wat jouw sterke punten zijn en welke kwaliteiten je bezit. Hiervoor ga je aan de slag met het werkboek Personal Branding. In 100 vragen wordt het je duidelijk hoe je je tot nu toe hebt geprofileerd naar collega's toe, vrienden, werkgever. Ook krijg je een duidelijk beeld van de rollen die je hebt gespeeld in je leven en of deze rollen wel echt bij je passen.

Vaak ontstaat een gevoel van de richting kwijt zijn door werk te doen of te veel elementen in je leven te hebben die niet echt bij je passen. Om die op te sporen moet je terug naar het begin en bekijk je vanuit een ander perspectief hoe je op dit moment functioneert. Ook als je het gevoel hebt dat je er net niet helemaal bent, net het puntje op de i maar niet kan zetten, kan je door het zelfonderzoek van het werkboek tot inzichten komen.

De duidelijke inzichten die mensen op doen na het invullen van het werkboek zijn heel verhelderend. 

 

Maar er is meer .....

Naast het werkboek dat je al veel informatie geeft, krijg je op de workshopdag je persoonlijke BaZi kaart. BaZi is een oosterse methode van karakteranalyse die je heel veel informatie geeft over je manier van denken, je carrière, je aangeboren talenten en kwaliteiten en ook je valkuilen.

Tijdens de workshop ga je aan de hand van je eigen kaart zien hoe de puzzel steeds completer wordt en krijg je tegelijkertijd de basis van BaZi mee. (Leuk om vrienden of familie te analyseren)
Langzaamaan wordt het steeds duidelijker hoe je het nieuwe jaar in kan gaan en welke keuzes je kan maken en wilt maken. Aan de hand van het persoonlijk masterplan die je gedurende de dag invult, heb je een uniek en eigen document die je leidraad vormt voor je acties in 2019. 

Laat het nieuwe jaar maar beginnen!

De workshop is inclusief:

 • digitaal werkboek Personal Branding twv €44,63 excl btw. Reken op circa 8u tijdsinvestering om alle vragen in te vullen en de stappen te doorlopen.
 • persoonlijke BaZi kaart 
 • lunchbuffet, onbeperkt koffie, thee en sapjes en 2 snackmomenten (in de ochtend en de middag)
 • BaZi basis kennis. De vijf elementen, karakteristieken en je daymaster
 • persoonlijk masterplan

Deze workshop dag staat onder leiding van communicatieadviseur en life, career & businesscoach Cisca Stasse. Cisca adviseert verschillende ondernemers bij hun communicatie en coacht ambitieuze en ondernemende persoonlijkheden. Lees hier meer over Cisca

Wil jij één van de maximaal 15 deelnemers aan deze workshop zijn op zaterdag 15 december 2018? Bestel dan snel je ticket en je ontvangt het werkboek binnen 24u zodat je meteen met het voorbereidende werk aan de slag kan en je al inzichten en a ha momenten zal hebben. 


Workshop zaterdag 15 december 2018 van 10u tot 17.30u Apollo Hotel Papendrecht

Deelname aan de workshop op 15 december 2018. Digitaal werkboek, persoonlijke BaZikaart, lunchbuffet, onbeperkt koffie, thee, sapjes en in de ochtend en de middag een snackmoment. Persoonlijk masterplan. 

€ 167,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ben je ondernemer? Kies dan de variant voor ondernemers, je werkt in plaats van aan je persoonlijk masterplan aan je ondernemersplan.

Zodra je je inschrijft ontvang je binnen 24u het werkboek via de mail, zodat je alvast aan de slag kan. Je kan je tot 8 dagen voor aanvang van de workshop nog afmelden voor de workshopdag. Er wordt dan €57,50- excl btw in mindering gebracht voor het werkboek en administratiekosten. Je krijgt €110,- excl btw teruggestort.