Wat wil je ondernemen of ontwikkelen?

Afhankelijk van wat je wilt ondernemen of ontwikkelen is het mogelijk om een aantal online tests af te nemen als onderdeel van een coachingsgesprek. Dit gesprek kan ook online plaatsvinden.

Misschien wil je weten waar je staat, wat je sterke punten zijn, wat voor manager je bent of zal zijn. De vragen zijn divers. Na een (online) voorgesprek van circa een half uur bepalen we samen welke test of testen je wilt maken. Deze worden voor je klaargezet en tijdens een (online) coachingsgesprek nemen we de uitslag door. Uitgangspunt hierbij is dat je handvatten krijgt om je door te ontwikkelen. Je kan kiezen uit diverse test zoals:

  • Persoonlijkheidstest
  • Werkstijltest
  • Managementtest
  • Competentietest
  • Kerntyperingtest
  • 360 gr competentietest 

Een test kan ook als onderdeel aan een coachingsprogramma of sessie worden gekoppeld. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Een test kan nooit los worden afgenomen, enkel in combinatie met een losse sessie met voorgesprek van minimaal 30 minuten. Vanaf prijzen €95,- excl btw. Vraag naar de exacte prijzen voor de diverse tests via info@jijonderneemthet.nl of bel naar 06-81197637. 

 

 

Het is ook mogelijk om één of meerdere testen te combineren met een BaZi Karakteranalyse waardoor een nog completer beeld ontstaat. Ook wanneer je een ander programma volgt zoals de INTENSIVE of AMBITIOUS kan je dit aanvullen met één of meerdere tests als dit van aanvullende waarde is voor jouw ontwikkeling.

Meer weten of direct een afspraak maken? Bel naar Cisca op 06-81197637 of mail naar info@jijonderneemthet.nl