Het jaarprogramma voor Succesvolle Ondernemers gaat ook in 2020 van start!

ZOOM staat voor zelfstandig, ondernemend, ontmoeten en masterminden.

 

Wij brengen intelligente en ambitieuze vrouwen bij elkaar om waardevolle connecties te maken; vrouwen die bewust met hun persoonlijke ontwikkeling en bedrijf bezig zijn, om elkaar te inspireren, verbinden en te motiveren.

 

Specifiek gericht op ondernemers die in 2020 grote doelen willen waarmaken en next level stappen willen zetten. Jij bent een ambitieuze ondernemer die weet hoe het ondernemen werkt en je bent klaar voor meer. Meer structuur, meer rust, meer omzet, meer jezelf, meer resultaat en meer fun. Lees alles op de site www.zoomvoorsucces.nl

ZOOM is de unieke samenwerking die ik met Gwen Teske van Webshop Academy heb opgezet. Samen brengen we in dit jaarprogramma onze kennis en kunde samen. Daardoor maken de deelnemers grote stappen in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Onze samenwerking is echt de 1+1= 3. Nu we voor het derde jaar met ZOOM voor SUCCES van start gaan is het nog een keer 1 + 1 = 3 want alle lessen en feedback van voorgaande jaren hebben we in deze derde editie verwerkt.

 

Maak kennis met Cisca en Gwen en lees hier het interview dat Irene van Blij Support met ze had.

 

1. Wie ben je en wat doe je?

Cisca, communicatieadviseur en career & business coach met een specialisatie in positioneren en personal branding. Ik gebruik daarnaast tools als BaZi karakteranalyse.
Ik ben Gwendoline en ik doe van alles :) Ik ben eigenaar van het e-commerce bureau Webshop Academy en daarnaast geef ik (online en offline) trainingen op gebied van marketing en persoonlijke ontwikkeling.

2. Wanneer/hoe ontstond het idee om samen te gaan werken? 

Cisca: Ongeveer 1,5 jaar geleden. Wij vullen elkaar perfect aan en wij zijn zelf het bewijs van met succes aan jezelf werken en jezelf ontwikkelen naar je 3.0 versie.
Gwen: We waren al een tijdje elkaars mastermind buddy en zaten in onze ontwikkeling op hetzelfde spoor, dus dachten we: dit is zo waardevol, laten we onze krachten bundelen en een programma starten voor andere gelijkgestemden die ook willen groeien.

3. Ontstond daar gelijk het idee van Zoom voor Succes?

Cisca: Al snel dachten we; samen kunnen wij een dijk van een programma maken. Dat wordt dan echt een programma waarin ondernemers hun ondernemerschap naar een hoger plan tillen. Het ondernemen daar hoeven wij onze klanten niets over te leren. Niet over technische zaken, daar kan je mensen voor inhuren maar hoe jij die ondernemer moet zijn die hoort bij dat volgende level. Dat is waar wij goed in zijn! Andersom gaat die grotere versie van jou ook een groter bedrijf aantrekken, of effectiever zijn of meer met minder moeite.
Gwen: Als ik een idee heb voer ik het vrij snel uit en Cisca ook, dus na een middag brainstormen stond het grotendeels klaar.

4. Wat is Zoom voor Succes?

Cisca: The place to be voor ondernemers in 2019 die hun ondernemerschap willen laten groeien en daarmee hun bedrijf. Als je jezelf strecht dan is er zoveel meer mogelijk. Je hebt daarnaast een fijne groep mensen met wie je kan sparren en je aan kan spiegelen. Wij houden je scherp en reiken je informatie aan, tools, kennis, etc. Jij pakt wat je nodig hebt, wat bij je past en je laat je wakker schudden, opfrissen en inspireren.
Gwen: Het is een jaarprogramma voor succesvolle ondernemers waarin we een platform bieden waar je geïnspireerd wordt bij het verwezenlijken van je dromen, in combinatie met inhoudelijk interessante live dagen en sparringssessies.

5. Voor wie is het bedoeld?

Cisca: Voor ondernemers die weten dat om het volgende level te bereiken, die volgende stap te zetten het niet nodig is de nieuwste salestraining te volgen maar in zichzelf te investeren. Zichzelf te verplichten haast om next level te gaan. Een grotere versie van zichzelf te worden. Het aan te gaan!
Gwen: Voor leuke vrouwen die meer willen! Die niet van getrut houden, die weten dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun groei en daarin ondersteund willen worden.

6. Waarom ben je zo enthousiast over Zoom voor Succes?

Cisca: Om wat het doet met de deelnemers en het is zo gaaf om te zien als iemand ervoor gaat, alle excuses achter zich laat, de weerstand voorbij gaat en gaat knallen met acties en de ondernemer zijn die erin zit. Dat geeft ons zoveel energie.
Gwen: Door de huidige deelnemers! Wat een sprongen maken ze. Mooi om te zien dat we dat gefaciliteerd hebben. En natuurlijk het samenwerken met Cisca, dat gaat zo vanzelf. Ik denk dat we elkaar op de juiste punten versterken waardoor dit een prachtig programma is.

 

7. Hoe lang werk je al samen met Cisca/Gwen?

Cisca:We kennen elkaar al heel lang en zijn elkaar altijd blijven volgen, 1,5 jaar geleden was het moment om samen dit programma te starten. Onze samenwerking gaat vanzelf, we vullen elkaar uitstekend aan.
Gwen: Rond oktober 2016 zijn we begonnen met de Doe Het! Uitdaging.

 

8. Wat is het mooiste succes dat je hebt ervaren bij Zoom voor Succes?

Cisca: Mensen die hun baan opzeggen, hun droom echt gaan volgen zonder terughoudendheid, ondernemers die een stap groter gaan. Elk succes is mooi. Of het nu de ondernemer is die zijn droom verwezenlijkt en naar het buitenland gaat of de ondernemer die inziet dat hij veel te klein denkt en zichzelf tegenhoud in zijn ontwikkeling. Negatieve overtuigingen heeft over meer geld verdienen en dat doorbreekt. Wat voor de buitenwereld een kleine stap lijkt kan voor de persoon in kwestie een megagrote doorbraak zijn en een eerste stap naar de ultieme ondernemer. Dat wij dan aan de start ervan mochten staan. Joehoe!
Gwen: Dat de sterke vrouwen echt hebben ingezien hoe sterk ze wel niet zijn en daardoor mega stappen hebben gezet, in omzet en ontwikkeling.

9. Wanneer is het programma geslaagd voor jou?

Cisca: Als een ondernemer inzichten over zichzelf heeft opgedaan die hem of haar tegenhielden in het ondernemerschap. 
Gwen: Dat is het al: de deelnemers zijn blij dus ik ook. En dat we gewoon elke week iets nieuws konden neerzetten.

10. Hoe vieren jullie successen?

Cisca: Lekker eten met z'n tweetjes en heel veel lachen en plezier maken. Ondernemen is het leukste wat er is, vooral omdat je je eigen tijd en energie in kan delen. Je energie vergroten met de ander is heerlijk, zeker als dat in een ongedwongen sfeer kan met lekker eten, lekker weer, toplocatie en je het dan werk mag noemen.
Gwen: Met eten. 😊

11. Wat is je quilty pleasure? En die van de ander?

Cisca: Heb je ff? Nee, er zijn geen quilty pleasures. Die bedenken anderen, dat je je ervoor zou moeten schamen. Waarom zou je? Als je lekker in je vel zit en je doet wat je leuk vindt dan denk je niet in schuldig. Gewoon genieten.

Zo kijk ik ook naar Gwen, zij is authentiek en autonoom. Een prachtige persoonlijkheid waar ik met bewondering naar kijk.
Gwen: Mijn guilty pleasures: zoete witte wijn, sushi in bed of bad, lekker weglezende thrillers (al dan niet met een erotische insteek), netflix series (nog één aflevering... en dan 's ochtends balen)

Van Cis: hahaha weet wel iets maar dat zeg ik niet. :p En flutromannetjes, alleen thuis zijn in een mooie omgeving, lekker rustig de dag beginnen.

12. Hoe kijk je terug op 2018?

Cisca: Een geweldig jaar, niet alleen door ZOOM, dit was mijn beste jaar zowel financieel als persoonlijk. Niet omdat er geen dipjes waren, die waren er wel maar hoe ik daarin overeind ben gebleven en daar door ben gegroeid. Daarnaast was 2018 het jaar waarin ik in mei op Ibiza mijn geloften vernieuwde en mijn gezin en allerliefste vrienden waren daar bij. Gwen leidde de ceremonie. Onvergetelijk prachtige dag.
Gwen: Met een big smile. Team vergroot, mooie omzet, maar vooral fijne samenwerkingen en plezier in m'n werk.

13. Welke droom wil je waarmaken in 2019?

Cisca: Met nog meer mooie mensen en persoonlijkheden werken, mogen inspireren en kennis delen, misschien wel 2 groepen ZOOM starten in plaats van 1 en als het huis van mijn dromen zich volgend jaar aandient zonder voor mijn neus al verkocht te zijn, dan hoor jij voorlopig niet meer :)
Gwen: Ga ik nog even over nadenken.. Iig een retreat en een live dag.

14. Wil je nog iets zeggen tegen Cisca/Gwen?

Cisca: Lieverd, het is een feestje om met jou samen te mogen werken, op naar veel meer moois en nog veel meer lekker eten samen ;)
Gwen: Ik ben zo blij met je!

15. Wat moet je doen als je nieuwsgierig bent naar het traject?

 

Cisca: Check de site zoomvoorsucces.nl of stuur even een mailtje naar Gwen en mij. Vertel ons over je vraagstukken en je verwachtingen. De dromen die jij in 2019 waar wilt maken en wat je daarvoor nodig hebt.
Gwen: Als je samen met ons een uniek en uitdagend jaar aan wilt gaan dan geef je maar een gil.

 

Eelkje van Neobaby over het ZOOM jaarprogramma

"Toen ik een jaar geleden van het jaarprogramma Zoom hoorde werkte ik
nog parttime als drogist, een webshop waar ik erg druk mee was, 2
jonge kinderen en een huishouden. Ik had moeite om alle ballen hoog te
houden want dingen half doen, nee dat is niets voor mij.

Ik vroeg Gwen dan ook: "Ik zou me erg graag aanmelden maar hoe past
dat in mijn drukke schema, qua tijd, maar ook financieel". Gwen
antwoordde dat dat nou juist één van de pijlers is in het
jaarprogramma. Ik meldde me aan.

En wat ben ik daar blij mee! Ik was toen van mening dat ik "druk" was.
Wat een grap. Inmiddels is mijn omzet meer dan 3 keer zoveel en ben ik
zelf veel rustiger. Ik heb mijn parttime baan (waar ik 19 jaar werkte)
opgezegd. En dat kon gewoon financieel! Ik heb nu veel meer structuur
in mijn dagen. Meer tijd een aandacht voor de kinderen en de webshop
maakt nog steeds groei door.

Het Zoom Jaarprogramma haalt het beste in jezelf naar boven. Je moet
het zelf doen, maar staat in een groep met heerlijk enthousiaste
ondernemers. Met ieder hun eigen kwaliteiten. Je groeit door naar
jezelf en je bedrijf te kijken. En naar elkaar. Met aan het hoofd Gwen
en Ciska die los van elkaar ontzettende toppers zijn en samen een
grandioos duo vormen.

Door de online live momenten en korte filmpjes en hun persoonlijke
aanpak wordt je enorm geïnspireerd om je bedrijf (maar ook jezelf)
tot een succes te maken.

Voor mij zit het jaarprogramma er bijna op helaas. Ik kijk terug op
2018 als een jaar waarin ik zelf keuzes maakte en hierdoor een grote
verandering teweeg bracht."