Brandende ambitie, gecontroleerde groei of onontgonnen terrein?

Waar je ook staat. Elk uitgangspunt is goed. Als je er vanuit gaat dat je precies bent waar je moet zijn, geef je jezelf de ruimte om nu te starten met de weg naar waar je wilt zijn.  Geef vanaf vandaag ruimte en prioriteit aan jouw ambities en levensgeluk. Ga voor meer succes, geluk, vrijheid en impact, of wat jij dan ook specifiek nastreeft. 

 


Door meer inzicht te krijgen in jouw verlangens en ambities en tegelijkertijd jouw effectiviteit te ontdekken en te verhogen, vergroot je je persoonlijk & zakelijk succes. Je geluksgevoel en je efficiency. 

Hoe?

Daarvoor gebruik ik naast coaching ook werkstijltesten en persoonlijkheidstesten als deze meer duidelijkheid kunnen geven of je proces kunnen ondersteunen. Ook BaZi karakteranalyse is een tool die we in kunnen zetten om jouw kwaliteiten en talenten helder te krijgen. Wil je eerst of vooral zelf aan de slag? Met het TWIST Personal Branding model en een tijdsinvestering van 8u tot 12u kan je zelf in 100 vragen en vijf fases duidelijk krijgen waar jouw kracht ligt en zo een eerste stap zetten richting jouw droomdoel.

Bekijk bij het kopje aanbod alle mogelijkheden om samen te werken aan het realiseren van jouw ambitie. 
Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op met me via 06-81197637 of mail naar cisca@jijonderneemthet.nl

 


Bestel het laatste boek van Cisca;  JIJ. In een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger hier.

 

Heb jij regelmatig het idee dat het eigenlijk helemaal anders moet? Dat het roer radicaal om moet? STOP! Dit boek laat zien hoe je in een paar minuten per dag gelukkiger, efficiënter en succesvoller wordt.

 

Bel voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennismakingssessie van 45 minuten voor €67,50,- excl btw waarin we meteen aan de slag gaan. Dat kan zowel offline als online. Daarna bepaal jij hoe en of je verder wilt werken met mij aan jouw vraagstukken en doelen.  Bel 06-81197637 of mail naar info@jijontwikkelthet.nl.


Referentie

"Cisca is een actieve coach. Dat paste erg bij mijn persoonlijkheid. Ze legt de nadruk op het positieve. Uiteindelijk heeft zij mij niet alleen op zakelijk vlak geholpen maar ook op persoonlijk vlak! - Wat ik fijn vind is dat je actief coacht. Als ik het niet weet dan stel je vragen en laat je geen ongemakkelijke stiltes vallen zodat ik misschien zelf nog met iets kom.-  Ook hield ik na onze sessies een positief gevoel over."

Marita Feenstra - advocate

 


Jij bent de creator van je leven. Creëer de beste en mooiste versie die je je bedenken kan.