header boek jij

Bestel JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter & gelukkiger

omslag kleinWil jij succesvoller zijn, efficiënter en gelukkiger? In dit boek ontdek je hoe jij dat ook kan bereiken. Jij, is een prachtig lees- en werkboek van 240 pagina's met tips, tools, interviews en veel inspiratie.

"Je boek is echt geweldig. Ik heb er al flink gebruik van gemaakt...veel geschreven. Al mijn ideeën en mooie dingen op één plek ipv al die vellen papieren als me weer eens wat te binnen schiet. Echt handig, het is alles in één." Kristel van Lieshout

Heb jij regelmatig het idee dat het eigenlijk helemaal anders moet?

Bekruipt je soms het gevoel dat je drastische maatregelen moet nemen? Dat het roer radicaal om moet? STOP! Dit boek laat zien hoe je in een enkele minuten per dag gelukkiger, efficiënter en succesvoller kan worden.

"Voor het eerst heb ik 7 dagen achter elkaar gemediteerd en in mijn dagboek geschreven. En dat voelt goed. Het boek JIJ gaf het zetje dat ik nodig had om een paar dingen anders te doen. En tegelijkertijd was het een opstapje om echt aan de slag te gaan. Ik heb het hele boek gelezen en ben begonnen met de opdrachten en vragenlijsten. Die zetten me aan het werk en aan het denken over mijn werk, mijn ambities en mijn (positieve en vaak ook negatieve) overtuigingen. De stijl van het boek is echt herkenbaar Cisca. Het boek is prettig direct, lekker no-nonsens en begripvol zonder klef te worden. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen in haar leven en even een zetje nodig heeft om aan de slag te gaan." Karin Tempelaar - eigenaar van Lumax

Als je denkt dat heel je leven op de schop moet om resultaat te zien, maak je de drempel onnodig hoog. Dit boek laat zien hoe je met kleine veranderingen in je dagelijks leven grote resultaten behaalt. Ga aan de slag met de tools, gewoontes en creëer jouw eigen succesrecept.

Dit mooie hardcover feelgood boek kost €26,95 inclusief btw en verzendkosten. Bestel met Ideal of overboeking.

Boek Jij pagina 10 en 11 Boek Jij pagina 60 en 61 Boek Jij pagina 14 en 15 Boek Jij pagina 102 en 103

Cisca prikkelt ondernemende vrouwen om voluit te gaan voor zowel zakelijk als persoonlijk geluk.
Machteld Stakelbeek – psycholoog en auteur van Goede relaties werken zo!

Bestellingen worden dezelfde dag verstuurd. Ondervind je problemen bij het bestellen? Of bestel je liever via de mail? Stuur dan een mail met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-81197637. 

JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger

Voornaam*
Graag je voornaam invullen

Achternaam*
Graag je achternaam invullen

Bedrijfsnaam
Ongeldige invoer

Adres*
Graag je adres invullen

Postcode*
Graag je postcode invullen

Woonplaats*
Graag je woonplaats invullen

E-mailadres*
Graag een e-mailadres invullen

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

Opmerkingen
Graag een vraag of bericht invullen

Ik bestel*

Graag een keuze maken

Inclusief BTW en verzendkosten

Totaal
€ 0.00

Betalingsmethode


Maak een keuze of je direct met iDEAL wil betalen of via overboeking.