Groei naar het volgende level

Ik bied een unieke vorm van coaching aan omdat ik mijn expertise communicatie & positioneren combineer met mijn coachingskills. Daardoor groei je altijd persoonlijk en zakelijk. Tools, kennis en coaching komen samen. Is het tijd om echt met je bedrijf en ondernemerschap aan de slag te gaan? Ben je klaar met te weinig omzet, te veel werken en te weinig resultaat? Ben je op zoek naar kennis over marketing, communicatie en wil je ook jezelf als ondernemer steviger neerzetten? Dan ben je meer dan welkom. De 4 P's zijn daarbij leidend.  

1. Peilen & palen slaan
Als je weet waar je staat, weet je veel beter wat je nodig hebt en hoe je verder kan. Daarom peilen we altijd eerst wat ons vertrekpunt is. Daarna kijken we naar je doelen. Heb je ze helder? Concreet?
Als je niet weet waar je naartoe wilt, is het lastig stappen zetten. Maar geen nood. Uiteindelijk heeft iedereen doelen, de één heeft ze alleen duidelijker in beeld dan de ander. We halen ze boven water. 

2. Positioneren & personal branding
Heb je jouw positionering nog niet bepaald, dan maken we dit onderdeel van onze aanpak. Weet je dit wel dan zitten we er bovenop wat betreft consequent uitvoeren en tackelen we uitdagingen en vraagstukken die hieraan gekoppeld zijn.

3. Persoonlijke effectiviteit
Veel ondernemers zijn wel de hele week druk maar zien dit niet terug in hun omzet. Ben jij volop aan het werk maar zitten daar veel te weinig declarabele uren bij, dan is het zaak om te kijken hoe jij je werkdruk naar beneden kan schroeven en je concentreert op acties die het verschil gaan maken.
Heb jij genoeg declarabele uren maar kom je om in het werk, dan is het zaak om samen te kijken hoe jij de volgende stap kan gaan zetten in je bedrijf en het plezier vast kan houden.

4. Power
Hoe zou het voor je zijn als je je elke dag vol energie en power voelt? Wat te denken van jouw klanten als je voor hen die energieke expert bent die ze vol enthousiasme ondersteunt? Niet alleen zorgen we voor power in je aanbod, aanpak en communicatie, ook in je ondernemerschap ga je groeien en bloeien.


Wil je met mij aan de slag? Er zijn verschillende mogelijkheden. Als we nog niet eerder hebben samen gewerkt, wil ik jou en je ondernemerschap eerst goed leren kennen zodat ik echt weet waar je staat en wat je nodig hebt. Daarvoor is een persoonlijke sessie (€295,- excl btw) ons uitgangspunt als je geen exclusieve coaching of het jaarprogramma ZOOM wilt gaan volgen en jouw vraagstuk meer tijd vraagt dan een kort coachgesprek. Die losse sessies zijn te boeken per uur voor €95,- excl btw. Wil je veel stappen zetten, dan raad ik je aan een persoonlijke sessie van een middag of ochtend te boeken of één van mijn meer uitgebreidere programma's te bekijken. 

"Ik volgde een eenmalige coachingssessie bij Cisca Stasse, omdat ik even vastliep in mijn ondernemerschap. Dmv o.a. de Bazi tool heeft Ciska mij in nog geen anderhalf uur weer helemaal op de rit gezet. Ik werd bevestigd in mijn werkvoorkeuren en mijn sterke en zwakke punten en ging met zelfvertrouwen en vol plannen de deur uit!"
Jennifer Evenhuis - 
Actrice & Comedienne - www.jenniferevenhuis.nlhttps://www.youtube.com/user/JenniferEvenhuis

 

Als voorbereiding van je persoonlijke sessie kunnen we één van de volgende testen klaarzetten om een indruk te krijgen van je kwaliteiten en uitdagingen, afhankelijk van je vraagstuk kan dat zijn:

  • competentietest
  • persoonlijkheidstest
  • kerntyperingtest
  • werkstijltest
  • groepsrollentest
  • 360 gr competentietest
  • managementtest
  • werkwaardentest

Naast coaching en testen zet ik in mijn werk persoonlijkheidstesten en BaZi karakteranalyse in als onderdeel van coaching. Als ondernemer groei je het hardste als je begrijpt hoe je denkt en je weet wie je ten diepste bent. Door jouw persoonlijkheid als uitgangspunt te nemen, kunnen we een plan maken op maat en groei jij op de manier die bij je past.